Background adbanner
Background adbanner

Jovana Jeremić priznala da joj je brak bio izlaz iz problema!

Objavio: RHT
23/06/2021 10:52 AM

Voditeljka Jovana Jeremić važi za osobu “bez dlake na jeziku”, a nedavno je gostovala u emisiji “Grand Magazin” kada se osvrnula i na temu svog braka.

Jovana Jeremić-Foto:Printscreen

Naime, voditeljka je pomenula svoj odnos sa suprugom Vojislavom Miloševićem sa kojim ima ćerku Leu.

– Meni je udaja bila izlaz i to je bila mudra odluka u tom trenutku. Želela sam da se spasem nekih stvari jer bih inače upala u velike probleme, nisam drugačije mogla da se odbranim od nekih ljudi – iskrena je bila Jeremićeva.

Na pitanje da li su joj se udvarali poznati političari sa željom da im bude ljubavnica, odgovorila je potvrdno pa priznala i da je bilo ponuda da je uvuku u prostituciju.

Jovana Jeremić-Foto:Printscreen

– Nije bilo direktnih ponuda, ali kroz neke priče o lagodnom i luksuznom životu to je bilo – bila je iskrena ona.

Izvor: Telegraf

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x