Background adbanner
Background adbanner

Jovana Jeremić: “Ne mogu da istrpim kada me neko povredi”!

Objavio: RHT
29/05/2021 6:15 AM

Vest da je voditeljka Jovana Jeremić dala otkaz na Tv Hepi na kojoj je bila jedno od “glavnih lica”, odjeknula je Srbijom, a sada je ona prvi put nakon ove odluke stala pred kamere.

Naime, voditeljka je otkrila da ne može da istrpi kada je neko povredi, ali i da je zapostavila dete zbog posla.

Jovana Jeremić-Foto:Printscreen Telegraf

Ona je u intervjuu progovorila o svojim razlozima za otkaz, ali i kolegi Milomiru Mariću sa kojim je radila Jutarnji program.

– Ja sam imala opstrukcije, jer sam osoba koja nervira okolinu. Mene vole narod i masa. Ja sam žena koja sve u životu može da istrpi, ali ne mogu da istrpim kada me neko povredi emotivno i to su stvari zbog kojih odlazim. Ja odlazim kada se osećam pronevereno i neispoštovano. Videla sam da moram više detetu da se posvetim, da radim više na njenom govoru, jer sam videla da je zapostavljena. Njoj sam uredno davala tablete kada sam pisala hedove za posao. Kada sam se preispitivala oko odluke, pomislila sam, ako sam već uradila to da žrtvujem vreme sa svojim detetom radi posla, valjda sam zaslužila neko poštovanje – rekla je izmeđuostalog Jovana za Blic.

Na kraju, Jeremićeva je pokazala i svoje diplome koje je stekla tokom školovanja.

Vojislav Milošević i Jovana Jeremić-Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, nakon što je objavljeno da je Jovana dala otkaz na Hepiju, na televiziji na kojoj je bila jedno od zaštitnih lica, ona je rekla:

– Dala sam otkaz, želim da se posvetim detetu, koje je bilo zapostavljeno zbog šerova na TV Hepi, zasad nemam poslovnih ponuda, nisam zabrinuta, posla će uvek biti.

Inače, Jovana je vodila jutarnji program “Dobro jutro, Srbijo”, od 2016. godine vodila je rijaliti-šou “Parovi”, a kasnije i rijaliti-šou “Snajke”. Na istoj televiziji vodila je autorske emisije “Vikend šou” i “Ela-ela šou”. Od 2019. ponovo je vodila jutarnji program “Dobro jutro, Srbijo” na istoj televiziji.

Izvor: Telegraf

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x