Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

JOVANA JEREMIĆ IZAZVALA POLEMIKU NA INSTAGRAMU

Objavio: RHT
25/03/2021 1:56 PM

Polemiku na instagramu izazvala je objava voditeljke Jovane Jeremić. Naime, ona je objavila da žene ne smeju da zapuste svoj izgled, što je podelilo njene fanove.

Ona je poručila da žene uvek moraju da vode računa o sebi i nesmeju da budu neuredne, da moraju da vode računa o svom izgledu, čak i kada se udaju, i da to ne sme da im bude izgovor. Takođe, Jovana je istakla da žena ne sme da dozvoli da bude debela, što je izazvalo dosta reakcija.

„Žena uvek mora da izgleda kao da je preti 100 pari muških očiju, u svakom momentu. Nedopustivo je biti debela, štrokava, prljava, masna, zapuštena, otečena, raskljokana, rastočena, pod izgovorom da su one udate žene, porodične žene, majke… takve. Evo, ja sam primer za sve gore navedeno što se funkcija tiče, a trudim se da izgledam svaki dan kao da imam zakazan sastanak sa sudbinom svog života. Užasavam se kada čujem „udala sam se, ne moram više da se trudim“. Evo odmah kontra pitanje: “a šta ćeš kad te ostavi?“ ili evo i ovo: „što se ne bi udala i 2put i 3put … ili nikad“, ako je to tvoj izbor. „Život je najlepša stvar kada ga živiš iskreno“, napisala je Jovana na svojoj instagram stranici.

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner