Background adbanner
calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VELIKA POBEDA ZA SRBIJU! Naša bokserka u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu! Džudistkinja Marica u osmini finala! (FOTO) SRAMOTA JAVNOG SERVISA SRBIJE! Naša zemlja je osvojila prvu medalju na Olimpijskim igrama, a narod to nije mogao da gleda! HAOS U BARAJEVU! Prve slike i snimci stravičnog požara stambene zgrade (FOTO) OVO JE NOVA JANJUŠEVA DEVOJKA? Vrela plavuša osvojila srce bivšeg košarkaša? OVO JE ISTINA O ODNOSU STANISLAVA I MAJE MARINKOVIĆ! Isplivao ovaj dokaz, sada je sve jasno, nema dalje! SKANDALOZNO SUOČAVANJE! Rat bivših drugara se rasplamsao! Đedović udario na Matoru, pa joj sasuo sve u lice: “Odronu jedan raspali” “PRESTANI DA UCENJUJEŠ MOJE DETE!” Majka Anđele Šparavalo objavila skandalozne poruke Bojane Pavlović, pa joj poručila samo jedno! (FOTO) “MOJOJ SREĆI NEMA KRAJA”: Predsednik Vučić čestitao Damiru i Zorani na osvojenoj medalji na OI u Parizu! ZAJEDNIČKO OBELEŽAVANJE POBEDE NAD FAŠIZMOM I OSLOBOĐENJE BEOGRADA: Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Bocan-Harčenkom PRVA MEDALJA ZAGARANTOVANA! Damir Mikec i Zorana Arunović posle lošeg starta uspeli da izbore borbu za najsjajnije odličje! SKANDAL! Nenad Aleksić Ša pod zabranom! Zbog celokupne situacije reper se hitno oglasio DRAGANA MIRKOVIĆ HITNO PREKINULA KONCERT! Najveća zvezda sa naših prostora ovo nije očekivala, evo šta se desilo! (FOTO) FRKA U BRESTAČU?! Darko Lazić izgoreo od besa zbog majke i njenog novog muža! NA OVOM GRANIČNOM PRELAZU SE ČEKA I DO DVA SATA! Evo kakvo je stanje na ulazi i izlazu iz zemlje od jutros! POČELA IZGRADNJA KRUŽNOG TOKA UŠĆE! Zbog mogućeg kolapsa evo preporučene trase kretanja za vozače! TREĆI DAN OLIMPIJSKIH IGARA! Srbija će danas imati predstavnike u šest sportova, a evo kada počinje teniski meč Đoković-Nadal!

JOVANA I STEFAN SE SVAĐAJU PRED SVIMA! Nisu mogli da pobegnu od kamera, netrepeljivost vidno prisutna!

Objavio: RHT
11/07/2022 5:26 AM

Tokom finalne noći Zadruge 5 došlo je do svađe između učesnika Stefana Karića i njegove devojke Jovane Ljubisavljević, koju je zabeležila reporterka Kurira.

Foto: HYPE TV

Misica je Karića srdačno dočekala po izlasku. Međutim, kad je mislila da kamera nije uključena, brže-bolje je ušla u raspravu sa svojim dečkom.

Foto: Printscreen video Kurir.rs

Iako se na snimku ne čuje šta je tema rasprave ovog para, po njihovoj gestikulaciji, naročito Jovaninoj, može se zaključiti da se oko nečega svađaju.

Ipak, može se pretpostaviti da je tema svađe navodna prevara Stefana Karića u Zadruzi s Marijanom Zonjić.

Jovana je sve vreme išla za Stefanom, dok je on pokušao da pobegne od nje. U jednom trenutku je čak pokušao da uđe u studio, a on mu nije dala zatvorivši vrata.

Podsetimo, pre par meseci se u zadruzi šuškalo da su Stefan Karić i Marijana Zonjić nakon jedne od žurki završili u takozvanom šteku, gde su navodno imali i seks.

Iako se ovim povodom Jovana nije oglašavala javno, očigledno je čekala da dođe do susreta sa Stefanom kako bi mu sasula u lice sve što ima.

Znajući kakav je Jovanin temperament na osnovu njenog učešća u Zadruzi 4, Stefan se sigurno neće dobro provesti po izlasku iz Zadruge.

Izvor: kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner