Background adbanner
calendar

Sreda 11. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POKAZALA GUZU! NIKAD IZAZOVNIJA, VRELA MILICA! Pevačica se skinula, pokazala obline (FOTO) SVE PUCA OD STRASTI!? Kačavenda i Uroš KRIJU LJUBAVNU VEZU? Kamera UHVATILA TRENUTAK INTIME? „DA ŽIVOT NIJE KOFA PUNA G*VANA…“ Sin Dejana Milojevića rasplakao Srbiju svojim rečima (FOTO) VUČEVIĆ RAZGOVARAO SA PREDSTAVNICIMA SINDIKATA! Vlada će težiti izjednačavanju plata u prosveti s prosekom PROMOCIJA NAJMLAĐIH OFICIRA VOJSKE SRBIJE! Svečanost u subotu ispred Narodne skupštine od 11 časova JELENA MARINKOVIĆ IZVADILA CICE! Ivanova bivša se pohvalila novim silikonima! (FOTO) NEVIĐENI SKANDAL?! Svi bruje o Jodžirovom potezu! Evo kako je profitirao i koliko je novca uzeo iz budžeta SAŠA MIRKOVIĆ OBJAVIO RADOSNE VESTI! Pa najavio specijalnog gosta na koncertu Ace Lukasa u Ljubljani (FOTO) Vučić nakon sastanka sa predsednikom Izraela: Molim svakoga ko može da pomogne! KULIĆI U SUZAMA ZBOG MILJANE I IVANA! Čestitke pljušte sa svih strana, a oni rone suze (FOTO) VUČIĆ SA ISAKOM: Molim vas da se osećate kao kod svoje kuće! DA SE NAJEŽIŠ! “MAMA NAS JE KRVAVA ODVELA KOD KOMŠIJE U 7 UJUTRU” Nikad potresnija ispovest rijaliti učesnice “Nije htela da se LEČI!” EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE IZ DOMA ZA NEZBRINUTU DECU! Evo kako je Bojana Pavlović izgledala tokom detinjstva STIGLA PRINOVA! Marko Marković podelio RADOSNE VESTI! Čestitke pristižu sa svih strana Dačić sa gradonačelnikom Guangdžoua! Razgovara o unapređenju sveobuhvatnih odnosa Srbije i Kine LUKSUZNI DOM NATAŠE BEKVALAC NA DEDINJU! Raskoš, sjaj, glamur!

ISTINA O JODŽIROVOM UČEŠĆU U RIJALITIJU! Ovo su detalji!

Objavio: RHT
11/09/2024 9:05 AM

Istna o Jodžiru

Jovan Radulović Jodžir nije ušao u rijaliti, a mnogi fanovi i njegovi pratioci su ga željno čekali. Međutim, popularni influenser se nije pojavio tokom prve večeri, ali ni tokm druge.

Foto:Printskrin:Instagram/jovan radulović jodžir

Mnogi su ostali razočarani, jer se Jodžir se nije pojavio u Šimanovcima, ali kako se spekuliše očekuje se njegov ulazak!

Naime, kako se šuška kada bude bilo  vanredno ubacivanje Jovan Radulović Jodžir će se pojaviti u rijalitiju.

Nedavno je njegova objava na Instagramu izazvala lavinu. Influenser se na emotivan način oprostio od porodice.

Istna o Jodžiru

Njegov nedavni emotivni snimak rastanka sa porodicom na Instagramu dodatno je podgrejao ove sumnje i izazvao uzbuđenje među fanovima rijalitija. Jovan je zabeležio trenutak kada se rastao od porodice i otišao u Beograd,. Nakon ove objave, on se pozdravio i sa prijateljima.

U opisu je tada kratko napisao:

Foto:Printskrin:Instagram/jovan radulović jodžir

 –Njena faca svaki put kad se seti da idem u Beograd da živim od septembra piše u opisu snimka na kojem Irena plače. 

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs  S.S.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner