Background adbanner
Background adbanner

JOŠ SE NIJE RAZVELA, A OPET SE UDAJE? Dalilin novi dečko lud za njom, priznala da je ipak Dejana više volela!

Objavio: RHT
09/08/2022 9:31 AM

Dalila Dragojević, koja se iz Crne Gore vratila u Beograd, otkriva da je njen novi dečko toliko lud za njom da već želi da se oženi, kao i da je jako imućan i uticajan čovek.

Foto: Freepik/Instagram

Dragojevićeva se hvali se da je našla bogatog momka koji posle samo dve nedelje ljubavne veze želi brak s njom!

– Ja još nisam spremna ni za vezu, a on hoće sve sa mnom! Želi da se oženi! Pitala sam ga: “Da li si svestan da sam tek izašla iz braka? Ne ide to tako…” Ali on se zaljubio, odlepio je! A ja još nisam, mada su počeli da se stvaraju leptirići… Mnogo mi je lepo s njim, ali neću još da se u javnosti pojavljujemo zajedno. Reći ću samo da ga zovem Gringo, da ima veze sa Bosnom, da ima mnogo više od jedne jahte… Ali sve to nije važno, već kakav je prema meni. Uskoro zajedno putujemo na jednu egzotičnu destinaciju – kaže Dalila i dodaje da njenog momka ne zanima njena prošlost.

– Prihvata me takvu kakva jesam i ne zanima ga šta se desilo u “Zadruzi”. Ispratio je kompletna dešavanja, brak sa Dejanom i vezu sa Filipom. Rekla sam mu da ne želim da se zalećem kao sa Filipom…

Dalila tvrdi da je više ne zanimaju ni bivši muž, ni bivši ljubavnik.

– Naravno da sam Dejana više volela, ali najveću zaljubljenost sam osećala prema Filipu. Zbog njega sam ostavila čoveka kojeg sam volela, ali ne kajem se, takva mi je sudbina. Više se ne bih javila ni jednom, ni drugom!

kurir.rs/informer

BONUS VIDEO:

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x