Background adbanner
Background adbanner

Još jedan urnebesan hit Andrije Miloševića! Ovaj “veseli turista” će vas nasmejati do suza! (VIDEO)

Objavio: RHT
30/05/2021 7:15 AM

Glumac Andrija Milošević je majske dane proveo na ostrvu Aruba gde je dobio inspiraciju za njegov novi video, koji je objavio na svom Instagram profilu.

Andrija Milošević-Foto:Printscreen Instagram

Naime, Andrija je u novom hit-videu, u svom stilu, imitirao “veselog turistu” i time oduševio svoje pratioce. Za samo nekoliko sati prikupio je preko 40.000 lajkova.

“Uvek pevam od Željka Joksimovića: “Niti metalj, niti ljiljimetalj…”, samo je deo urnebesnog videa.

“Koliko si ti pozitivan”, “Ovaj ti je najbolji”,”Hahaha, obožavam te”, “Kakva si legenda”, Koji si ti car, vrištim od smeha”, “Ti si Andrija genije, Tebe samo kad čujem, ulepšaš mi dan”, “Kakav si krejzimen”, “pa ti si apsolutni hit”, neki su od komenatara.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x