Background adbanner
calendar

Ponedeljak 24. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Hrvatska tragedija – u 98. minutu! Italija bacila u tugu Vatrene i u neverovatnom trileru ih dovela na rub ispadanja sa EURO! LAURA PAUSINI ODUŠEVLJENA KONSTRAKTOM Čuvena italijanska pevačica želi da joj ona bude gost na koncertu: “Divim joj se” “ISPAO SAM BUDALA, ALI SE NISAM POKAJAO” Sloba Radanović progovorio o ljudima koji su ga izdali, poručio im samo jedno! ŠA JAUČE, TRESE SE, BLAMANTNO PONAŠANJE! Jezivi krici, skandalozno ponašanje! Novi blam repera JEZIVE SCENE ŠIROM SRBIJE! APOKALIPSA! Reke teku ulicama, pravi haos VERILA SE TARA STOJANOVIĆ! Pevačica rekla sudbonosno “da”, pa pokazala prsten! VAŽNO SAOPŠTENJE PIO FONDA! Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje oglasio se sa novim zvaničnim saopštenjem MARIJA ŠERIFOVIĆ MORA DA KRIJE SINA! Pevačica morala hitno da nađe rešenje “MRZIM ŽENE KOJE ISKORIŠĆAVAJU ŽENSKU NESREĆU” Ljuba Pantović oplela po Staniji Dobrojević u D-Castu: “Gde je izgubila bebu?” LJUBA ZAPUŠILA CARU USTA: “Misliš kada otvoriš “TikTok”odmah postaneš mafijaš” Pomenula mu i ženu, Filip ima da izgori! LJUBA PANTOVIĆ OPLELA PO MAJI: “Ti si za to da te neko malo protrese u klozetu, bazenu ili diskaću” HITNO UPOZORENJE RHMZ! U naredna dva sata u ovim delovima Srbije pljuskovi i grmljavina VUČIĆ O IZBORIMA U AMERICI: “U novembru se odlučuje sudbina čovečanstva”! “Harise, ko te je TERAO da DAJEŠ?!” Ekskluzivno! Ruška Jakić oštro o RAZVODU Džinovića! (VIDEO) PACIJENTKINJA POBEGLA IZ “LAZE” KROZ PROZOR! Šokantne scene na krovu (FOTO) “MAJA MARINKOVIĆ JE ZABORAVILA KO JE ONA!” Ljuba Pantović nikad brutalnije o starleti u “D-Castu”: “Njoj se ostavlja 50 evra na stolu!”

Još jedan JEZIVI NAPAD ajkule: KRV se širila svuda po pristaništu

Objavio: RHT
29/01/2024 8:00 PM

Dramatičan incident dogodio se u Sidneju kada je žena u tridesetim godinama teško povređena tokom napada ajkule dok je plivala na popularnom mestu za kupanje u Sidnejskom zalivu.

Foto: Pinterest

Napad se desio tokom večernjeg plivanja kod privatnog pristaništa, gde je ajkula ugrizla ženu za nogu. Prema izveštajima, žena je pretrpela ozbiljne povrede i postoji realna opasnost da izgubi desnu nogu.

Brza reakcija prolaznika pokazala se ključnom u ovom dramatičnom trenutku. Muškarac koji je prolazio tom oblašću pritekao je u pomoć ženi, zaustavljajući krvarenje pre nego što su stigli lekari hitne pomoći, prenosi news.com.au.

Roman, stanovnik tog područja, izjavio je za “Sydney Morning Herald” da je odmah istrčao iz svoje kuće čim je čuo vrisak, a zatim video ženu kako pokušava da izađe iz vode.

“Napad se dogodio otprilike 20 metara od pristaništa – krv je bila rasuta po vodi i po celom pristaništu”, rekao je Roman.

Foto: Pinterest

Hitna medicinska pomoć je stigla na lice mesta, gde su lekari pregledali i pružili pomoć ženi pre nego što su je prevezli u bolnicu “St. Vincent” u teškom stanju. Gradski savetnik Sidneja Linda Skot izjavila je da je “izuzetno zabrinuta” nakon saznanja o napadu.

“Molim vas, izbegavajte zaliv do daljnjeg”, upozorila je na društvenim mrežama. “Hvala prolaznicima koji su hrabro priskočili u pomoć, i bolnici St. Vincent u Sidneju na brizi o žrtvi”, dodala je.

Iako još nema potvrde o vrsti ajkule, prve informacije ukazuju na to da ju je verovatno napala bik ajkula. Ovaj incident ponovno ističe potrebu za oprezom prilikom plivanja u vodama gde se ovi morski predatori mogu nalaziti.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner