Background adbanner
calendar

Sreda 28. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK! ONA JE NAJNIŽA PEVAČICA NA ESTRADI! Evo koliko je visoka EVO KO IMA PRAVO NA NOVČANU POMOĆ OD DRŽAVE! Prijavite se! Rok je 30. avgust! PRONAĐEN DEČAK MILOŠ VASIĆ (9) Sistem “Pronađi me” urodio plodom BORA JE OVOJ MANEKENKI POSVETIO PESMU “OSTANI ĐUBRE DO KRAJA”! Ona je istu slušala na sopstvenoj svadbi sa drugim čovekom! (FOTO) ŠOK! ANELI JAVNO MOLI ZA OPROŠTAJ I KAJE SE! Ovo niko nije očekivao, Ahmićeva se SLOMILA PONOVO AKTIVIRAN SISTEM “PRONAĐI ME” U SRBIJI! Nestao dečak u Marinkovoj bari ŠOK! NATALIJA TRIK FX SNIMALA MUŽA GOLOG DOK SE TUŠIRA! Snimak se masovno širi, javnost u šoku! (FOTO) SLAVLJE U DOMU JELENE TOMAŠEVIĆ! Pevačica podelila srećne vesti, svi na nogama, čestitke se samo nižu! POTRESNO! “MUŽ JE HTEO DA ME SAHRANI U DVORIŠTU!?” Jezivi detalji života Hajrije Ramadani: “U trudnoći me držao gladnu!?” “Miona je ZMIJURINA! Ona je SMEĆE i SRAMOTA za ženski rod!” Ekskluzivno! Jelena Krunić URNISALA Jovanovićevu! (VIDEO) PREDSEDNIK VUČIĆ PROGOVORIO O POVEĆANJU MINIMALNE ZARADE U SRBIJI: “Veoma sam srećan, to pokazuje našu brigu o ljudima” EVO ŠTA ĆE BITI NA AKCIJI “NAJBOLJA CENA”! Predsednik Aleksandar Vučić otkriva! Ove namirnice će biti značajno jeftinije! “Car me je muvao dok je Aleks bila trudna! Imam dokaze!” EKSKLUZIVNO! Jelena Krunić RASKRINKAVA! (VIDEO) JANJUŠ NE MOŽE DA PREBOLI ANELI?! ŠOK PREOKRET! Javno se oglasio, pa sve priznao, više nije mogao da ćuti, evo šta je poručio! (FOTO) ISPLIVAO VRELI SNIMAK LIDIJE VUKIĆEVIĆ! Glumica u 62 godini života izgledao kao bomba, društvene mreže gore! (VIDEO) SENIDAH EKSKLUZIVNO ZA HYPE TELEVIZIJU PRED KONCERT U BEOGRADU! Pevačica otkrila svoj ritual pre nastupa, publiku očekuje NEVIĐENI SPEKTAKL!

HIT PAPARAZZO! Influenser koji je šokirao javnost ISPOVEŠĆU uživa sa ŽENOM na PLAŽI! Jodžir i Irena se ovako BAŠKARE (FOTO, VIDEO)

Objavio: RHT
28/08/2024 3:50 PM

Jodžir i Irena se ovako BAŠKARE

Jovan Radulović nedavno je izazvao buru u javnosti.

Foto Printscreen Instagram jodziir

Naime, influenser iz Crne Gore, Jodžir, u emisiji Pretres je opisao šokantne detalje iz svog života.

Otkrio je kako mu je žao što nije nastavio da niže velike uspehe u karateu. A navodi o njegovom ocu i njegovoj navodnoj aferi sa pokojnom Ksenijom Pajčin su posebno šokirali.

U intervjuu je posebno opisao suprugu Irenu Radulović, koja mu je muza i veliki oslonac u životu.

Upravo smo ga sa Irenom zatekli na crnogorskom primorju. Oni su se baškarili na popularnoj plaži u Ulcinju, a sa njima su bila deca i pas. Jodžir i Irena su dosta zgodni i vode računa o svom izgledu.

Foto HypeTV

Ko je JODŽIR

Jovan Radulović poznat je kao influenser koji mnogima namami osmeh na lice. Jednom prilikom, vicom je nasmejao i čuvenog Novaka Đokovića kojem se našao na putu.

Radulović je godinama u braku sa Irenom, koja je TV voditeljka.

“Irena je originalna, i bez trunke foliranja, što je meni najbitnije, a danas je retko! Zaprosila je ona mene, pozitivnim testom za trudnoću”, jednom prilikom je rekao Jovan.

Njihovi klipovi na mrežama su viralni i dosta se komentarišu.

U nastavku pogledajte emisiju Pretres u kojoj je Radulović gostovao. Ista emisija broji više od milion pregleda na Jutjubu.

Hypetv.rs V.M.

GLEDAJTE IMANJE

Ove jeseni samo na programu Hype TV moći ćete da gledate rijaliti spektakl. Imanje je novi format kod nas, drugačiji od onog što ste gledali ranije na malim ekranima.

Takmičari će morati da rade poslove iz domaćinstva, kao i poljoprivredne poslove. Neće biti lako na placu u Lisovićima, ali nema sumnje da će biti uzbudljivo.

Sve vesti iz Imanja čitajte OVDE.

SPEKTAKL ACE LUKASA

Podsetimo, uskoro se održava spektakl u Sloveniji. U ljubljanskoj Areni Stožice 23. novembra će se održati projekcija filma “Stravično”, što predstavlja nastavak prvog dela filma “Pokidan”. Rediteljka je i ovog puta čuvena Suzana Purković.

Posle premijere filma, Aca će održati koncert u ovoj dvorani.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner