Background adbanner
calendar

Nedelja 21. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EMA RADUJKO OTKRILA DA LI JE U VEZI SA REPREZENTATIVCEM? Ekskluzivno za HYPETV u Crnoj Gori CIPKA NAPRAVILA DRASTIČNU PROMENU NAKON SMRTI SUPRUGA! Pevačica se skinula u bikini, a komentari samo pljušte! (FOTO) ISPLIVALA PRIVATNA PREPISKA UROŠA STANIĆA SA MAJKOM! Evo šta mu je poručila nakon svega! (FOTO) BRESKVICA SE SKINULA U BIKINI! Pevačicu do sada nismo videli u ovom izdanju! (FOTO) JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ I BOGDAN SREJOVIĆ UHVAĆENI ZAJEDNO! HYPE PAPARAZZO ih snimio na OVOM MESTU “U PITANJU SU OZBILJNE TURBULENCIJE” Dragana Kosjerina iskreno o privatnom životu! VUČIĆ O BAJDENOVOM POVLAČENJU IZ PREDSEDNIČKE TRKE: “Mudra odluka da u kampanju uđe Mišel Obama! Biće neizvesno” OKO LITIJUMA ĆE SE VODITI RATOVI Vučić: Neki će biti uspešniji, neki da zaostaju “JA SAM BOLESNA, PSIHOPATA, VIDEĆETE ŠTA ĆU DA URADIM” Isplivao RAZGOVOR Anđele Šparavalo: “JESAM LUDA” VUČIĆ SUMIRAO POSETU ŠOLCA BEOGRADU: “Kada vidite koliko su u regionu nezadovoljni, jasno je da smo uradili odličnu stvar” SUTRA JE VELIKI DAN Vučić o proizvodnji električnih automobila u Kragujevcu: Povećavamo plate i penzije, da vratimo ljude HYPE PAPARAZZO: Sestre Bekvalac napravile HAOS u kafiću u centru grada?! (VIDEO) MAJA ZVALA CARA ČIM JE IZAŠLA IZ RIJALITIJA! Javno otkrio detalje razgovora, pa joj žestoko odbrusio! Tramp zagrmeo povodom vesti da je Bajden odustao od izborne trke PALE TEŠKE REČI: “Najgori predsednik u istoriji…” OVO JE STANJE NA GRADINI I DRUGIM PRELAZIMA Ko ide preko granice, ovo mora da zna RANI RADOVI RIJALITI UČESNICE: VARALA je dečka i pre, a sad mu duguje OZBILJNU LOVU?

JKP “PARKING SERVIS” UPUTIO HITAN APEL GRAĐANIMA: Ako ste parkirali u ovim ulicama, odmah pomerite auto!

Objavio: RHT
21/07/2024 6:32 PM

JKP “Parking servis” uputio hitan apel građanima

Foto: TANJUG/MILOŠ MILIVOJEVIĆ

JKP “Parking servis” Beograd obaveštava građane da će od 22. jula do kraja avgusta biti izvođeni radovi na zameni parking senzora u Sistem za praćenje slobodnih parking mesta na teritoriji opštine Vračar. Radovi će obuhvatiti oko 1.400 parking mesta u žutoj parking zoni, u oblasti između ulica Beogradska, Makenzijeva, Kursulina, Golsvordijeva i Bulevar kralja Aleksandra.

JKP “Parking servis” uputio hitan apel građanima

Informacije o dinamici radova biće dostupne putem štampanog materijala, koji će biti istaknut na parkiranim vozilima i ulaznim vratima zgrada, kao i na sajtu www.parking-servis.co.rs i u kol-centru grada Beograda na broju 11-0-11.

Tokom radova, vozila će biti premeštana pomoću dizalica Preduzeća na najbliža slobodna parking mesta, što može uzrokovati usporeno odvijanje saobraćaja u tim ulicama. “Parking servis” upućuje apel vozačima da parkiraju svoja vozila u ulicama koje nisu obuhvaćene radovima kako bi se minimizirali eventualni zastoji.

Vozači koji koriste aplikaciju „Parking servis” biće blagovremeno obavešteni o tačnoj lokaciji na koju je njihovo vozilo premešteno, dok svi ostali mogu dobiti informacije u kol-centru na broju 11-0-11.

U Beogradu postoje različite zone za parkiranje, koje su klasifikovane prema boji i nivou regulacije. Evo pregleda glavnih zona:

Žuta Zona:

Najčešće se nalazi u centralnim delovima grada.
Ima najstrože regulacije u pogledu parkiranja.
Plaćanje parkiranja je obavezno u radnom vremenu, a često je potrebno i za duže vreme.

Plava Zona:

Obuhvata šire područje oko centra grada.
Ima nešto popustljivije regulacije u odnosu na žutu zonu.
Parkiranje se naplaćuje, ali je u nekim delovima moguće duže parkiranje uz obavezno plaćanje.

Crvena Zona:

Najčešće se koristi u najprometnijim delovima grada ili u blizini važnih objekata.
Parkiranje je najstrože regulisano i najskuplje.
Ova zona obuhvata mesta gde je potrebna hitna dostupnost i visok nivo kontrole parkiranja.

Siva Zona:

Ova zona je specifična i često se koristi za parkiranje na nekim lokacijama koje nisu direktno obuhvaćene plavom ili žutom zonom.
Parkiranje u sivoj zoni može biti povoljnije u odnosu na ostale zone.

Zona Parkiranja za Stanare:

Specijalno označena područja gde stanari mogu koristiti parkirne kartice ili nalepnice.
Pomaže u održavanju parking mesta za stanare unutar određene oblasti.

Svaka zona ima svoja pravila i tarife koje se mogu promeniti u zavisnosti od specifičnih potreba i odluka lokalnih vlasti. Pre parkiranja, važno je proveriti oznake i uputstva u toj oblasti kako biste izbegli kazne.

Hypetv.rs/M.K.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner