Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

JEZIVO! PRIŠAO POLICAJCU SA LEĐA I PUCAO MU U GLAVU! (VIDEO)

Objavio: RHT
30/11/2022 3:26 PM

U petak 25. novembra se dogodio stravičan zločin nasred ulice. U popodnevnim časovima je nepoznati napadač prišao policajcu iza leđa i pucao mu direktno u glavu.

Foto: Screenshot Twitter

Na snimku sa bezbednosnih kamera se vidi kako osumnjičeni muškarac (37) izlazi iz ulaza u zgradu i kreće da hoda ka policajcu držeći distancu. U jednom trenutnu ubrzava korak i dolazi direktno iza leđa policajcu koji je bio na dužnosti. Napadač je izvukao pištolj, pucao mu u glavu i otišao. Policajac je momentalno pao na trotoar.

To je smelo. To je drsko i definitivno ćemo učiniti sve što možemo da odmah rešimo“, rekao je zamenik komesara policije Filadelfije Frenk Vanore.

Zločin se odigrao u Filadelfiji u naselju Frankvord.

Povređeni policajac je nekako preživeo ovaj pokušaj ubistva i trenutno je u stabilnom stanju. Motiv napada i dalje nije poznat.

Razgovaram s njim svaki dan. On je dobar momak, stvarno fin momak“, rekao je Bamba Sisoko iz Frankforda.

Napadač je i dalje u bekstvu i sve policijske službe su se dale u intenzivnu potragu za njim. Policija Filadelfije moli sve ljude koji imaju bilo kakvu informaciju o osumnjičenom da im se jave.

MONDO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner