Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

JEZIVI KADROVI IZ ZADRUGE: Filip Car dohvatio Maju Marinković za vrat pa je bacio na pod! (VIDEO)

Objavio: RHT
27/01/2023 10:15 AM

U prvom trenutku nije bilo ništa više od uobičajenih psovki između dva stanara Bela kuće, Maje Marinković i Filipa Cara.

Foto: Printscreen

Međutim, situacija se eskalirala u žestoki sukob koji je rezultirao fizičkim obračunom.

Naime, Car je poludeo i nasrnuo na Marinkovićevu, uhvatio ju za vrat i gurnuo na pod. Obezbeđenje je uskočilo u poslednjem trenutku i spriječilo dalju tuču.

Iako je poznato da su ovo dvoje imali nesuglasice u prošlosti, ovo je bilo najozbiljnije sukobljavanje između njih. U ovom trenutku, nije poznato šta će se dalje dešavati sa ovom situacijom.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner