Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

JEZIV PRIZOR U KUĆI TANJE SAVIĆ! Pevačica šokirana ponašanjem svoje dece: “AGRESIVNI SU I BACAJU SVE PO KUĆI”!

Objavio: RHT
10/07/2021 12:12 PM

Drama u domu Tanje Savić ne prestaje, iako je nakon skoro godinu dana razdvojenosti ponovo sa svojim sinovima Maksimom i Đorđem.

Naime, njen još uvek zakoniti suprug Dušan Jovančević obratio se nedavno medijima s optužbom da Tanja brani deci kontakt sa njim, te je izneo prepiske u kojima se sinovi žale na majku i tvrde kako su, navodno, nesrećni kraj nje.

– Uživam sa svojom decom i to mi je jedino bitno. Dušan me ne zanima – počela je Tanja, koja ne krije ljutnju prema svome suprugu.

– On se oglašava u medijima, a nije javna ličnost, čak je i mene zvao. Ne želim da dajem na značaju jednom takvom čoveku. Dokazala sam ko sam i šta sam, i to mi je važno, a on me ne zanima – rekla je ogorčena pevačica za “Alo” i istakla da ne želi da se javno prepire sa, uskoro bivšim, mužem.

– Što bi narod rekao, ovo su ciganska posla, a ja ne želim da budem deo toga. Ne želim da se ovo više nastavlja, muka mi je od svega. Ispadam u javnosti kao neka najgora tračara, a to ne želim. Samo želim da budem srećna sa svojom decom i sada uživam u njima – ispričala je Savićeva, koja ne krije da je deci zabranila kontakt s ocem.

– Ne želim da se bakćem sa Dušanom. Deca s njim nisu u kontaktu jer su tada mnogo bolji i mirniji. Čim se čuju s njim, postanu agresivni i počnu da bacaju stvari po kući. Za sada sam im uskratila svaki kontakt s njim jer je tako najbolje, a to mi je i dečiji psiholog savetovao – rekla je ona i dodala:

– Kakva bih ja majka bila, kada bih dozvolila da mi deca propadaju pred očima, a da ja ne reagujem na to i da ignorišem njihovu agresiju – pravdala se Tanja, pa objasnila zašto reči njenog muža nemaju težinu.

– Neka on nastavi da priča svoje, on je dokazao da je poremećen i da je narkoman – rekla je za kraj Tanja.

Podsetimo, Dušan Jovančević se nedavno oglasio i tvrdio da sa decom ima prijateljski odnos, te da ih voli toliko da bi bio spreman čak ponovo da ih otme.

– Naravno da mi nedostaju Maksim i Đorđe, oni su život moj, zbog njih i postojim! Kod mene ne postoji granica šta bih sve za porodicu učinio. Čak bih i decu oteo od majke – šokirao je izjavom tada Jovančević.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133