Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

JENNIFER LOPEZ OTKRILA DA JE IMALA NAPAD PANIKE NA VENČANJU!

Objavio: RHT
19/01/2023 9:30 PM

Šest meseci nakon što je rekla „Da“ u Gradu greha, Dženifer Lopez deli nove detalje o venčanju Bena Afleka u Las Vegasu.

Foto: Printscreen Instagram

„Planirali smo da se venčamo u avgustu u Savani, porodica će biti tamo, svi će biti tamo, i bilo je tako stresno. Pre mesec dana, i ne znam da li vi ovo znate, ali pre 20 godina trebalo je da se venčamo“, počela je Lopez, 53, u emisiji Jimmi Kimmel Live u sredu, 18. januara.

Nakon što je Džimi Kimel kroz smeh rekao: „Čula sam to“, nastavila je: „I nekako se sve raspalo tada, a ovaj put sam apsolutno imala mali PTSP i pitala sam se: ’Da li se ovo dešava?“

Obožavaoci Lopeza dobiće više uvida u Benifer – nadimak koji je rekla da je “naučila da prigrli” – kada objavi svoj predstojeći album, This Is Me Nov, koji uključuje numeru pod nazivom “Dear Ben Part Tvo”.

„Napravio sam album pre 20 godina na kojem je, očigledno, bila pesma pod nazivom ‘Dear Ben’, otprilike u vreme kada smo ja i Ben tada bili zajedno. Bila sam veoma inspirisana kada smo se ponovo okupili“, objasnila je ona. „Bilo je to kao čudo i nešto za šta niko od nas nije mislio da će se desiti i otišao sam u studio i napisao album za dva meseca.

Nakon što je Kimel pročitao neke od stihova njene pesme, Lopez je zaključila: „Tada sam bila mlađa. Osećala sam da su ti tekstovi zaista nevini. Ovaj album je očigledno 20 godina stariji, kao i mi.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner