Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Jelisaveta Orašanin nekada izgledala potpuno drugačije! Njenu prvu ulogu svi prepričavaju!

Objavio: RHT
19/01/2023 1:00 PM

Jedna od najpopularnijih mlađih glumica Jelisaveta Orašanin, već duže vreme niže uspehe.

Foto: Printscreen Instagram

Ona je svoju prvu ulogu imala u kratkometražnom filmu iz 2009. godine, pod nazivom “Elipsa”. U ovom ostvarenju igrala je prostitutku, i tada je privukla veliku pažnju i zaintrigirala javnost.

U tom periodu je izgledala mnogo drugačije, imala je drugačiji imidž i šiške. Danas, ona izgleda dosta svedenije, ozbiljnije i zrelije.

Foto: Printscreen YouTube

Orašanin je ostvarila veliku popularnost ulogama u serijama “Vojna akademija”, “Ubice mog oca”, “Žigosani u reketu”, kao i u filmu “Hotel Beograd” i mnogim drugim.

Danas živi sa mužem u Los Anđelesu, i sa kojim ima ćerku i sina, a zbog poslovnih obaveza i angažmana često dolazi u Srbiju.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner