Background adbanner
calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NE TROŠI NI CENT” Šok otkriće prilikom hapšenja članova balkanskog kartela u Srbiji: AUTOMEHANIČAR ČUVAO MILIONE U BURIĆIMA! Predsednik Vučić uputio JAKU PORUKU KOŠARKAŠIMA pred sutrašnji meč! Originalno! (VIDEO) TUŽNIH 17 GODINA OD MASOVNOG UBISTVA U JABUKOVCU! Nikola je verovao da mu neko BAJE, pa je usmrtio DEVETORO LJUDI! OČEVICI OPISALI JEZIVE SCENE IZ TC NA GALENICI: Oglasilo se tužilaštvo, a policija obavlja razgovore i sa službenicima! (VIDEO) SMRTONOSNA RAKETA POGODILA FUDBALSKI TEREN NA KOJEM SU BILA DECA: Ljudi vrište, stravične scene, uznemirujuće! (VIDEO) EMOTIVNA SCENA! Fanovi “opkolili” hotel u kom boravi Selin Dion, ona se pojavila i napravila opšti haos! (VIDEO) U BEOGRADU UHAPŠEN AMERIKANAC! Kod sebe imao pištolj i municiju OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju ĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) ZAŠTO NE TREBA GLEDATI FILMOVE ZA ODRASLE? Ekskluzivno u “Sada i ovde” motivacioni govornik Boris Vuku otkriva odgovor na ovo pitanje! JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! VODEĆI UZROK SMRTI U SVETU! Ova neobična bol u nogama može biti znak opasne bolesti SMRT NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Umro trener ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” Vučić O SRPSKIM SPORTISTIMA: “U prvih sedam smo po VISINI NAGRADA! Zavide nam mnogi!” HYPE TV PROGRAM ZA NEDELJU 28. JUL! Obavezno pogledajte CHIT CHAT sa Nemanjom! ŠOK! IVAN MARINKOVIĆ SE OBRATIO HITNO SINU! Nije mogao više da izdrži, evo šta se dešava

TEODOSIĆ BESAN IZLETEO IZ ZGRADE! Jelisaveta šokirala postupkom, hitno stigla i uradila nešto neočekivano! SKANDAL!

Objavio: RHT
19/03/2024 2:58 PM

Teodosić besan izleteo iz zgrade!

Miloš Teodosić je sam, kao furija, izleteo iz luksuzne zgrade na Vračaru u kojoj ima stan. Ali sa njim nije izašla i Jelisaveta Orašanin.

Ona je došla po njega u skupocenom “poršeu” kog vozi, a kada je Miloš ušao u kola glumica je nagazila na gas i projurila pored medija.

Photo: Alo/Dejan Briza, Teodosić besan izleteo iz zgrade!

Nije poznato kada je Jelisaveta napustila zgradu na Vračaru. Pod uslovom da i dalje živi u njoj, jer od 8 časova ujutru, od kada su medijske ekipe tamo, nije izašla iz iste.

Photo: Alo/Dejan Briza

Podsetimo, već neko vreme priča se da je brak Jelisavete i Miloša na klimavim nogama. Te da je razlog za to njena navodna prevara.

Podsetimo, kako su domaći mediji pisali, problemi u braku nastali su zbog optužbi o preljubi. A iako je Miloš taj koji se slobodnije ponašao u zajednici, trenutak pucanja nastao je kada je suprugu optužio da mu je neverna. 

Oni su krajem prošle godine doneli odluku od sporazumnom razvodu. Ali još uvek ne govore o tome ni svojim najbližim prijateljima. 

Photo: Printscreen Instagram

Nakon što su se našli u žiži javnosti zbog razvoda, mnoge je zaintrigirao njihov život i prošlost. 

Prošlost Jelisavetina

Glumica je rođena 13. novembra 1988. godine u Beogradu i ima čak 36 godina, što mnogi ne bi ni naslutili po njenom izgledu.

Završila je nižu muzičku školu i naučila da svira klavir i gitaru, a 2011. godine diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi čuvenog Dragana Petrovića Peleta. 

U klasi sa njom bili su i poznati glumci: Miloš Biković, Anja Alač, Tamara Dragičević, Nina Janković Dičić, Miodrag Radonjić. 

Jelisavetini počeci na filmu bili su u ostvarenju “Elipsa” u kojem je igrala prostitutku.  Nagrađena je Zlatnom antenom na Fedis festivalu za ulogu “Totalno novi talas”.

Uloge sa kojima se takođe proslavila i u kojima je najviše zapažena su: „Vojna akademija 2“, „Kako su me ukrali Nemci“, „Pevaj, brate“, „Amanet“, „Andrija i Anđelka“.

Takođe izdvojila se ulogom u seriji “Ubice moga oca”. Veliku pažnju su privukle eksplicitne scene između nje i glumca Predraga Bjelca. Jelisaveta je izjavila da je na sebi imala kupaći kostim i da nema osećaj stida. 

Od 2013. godine član je Beogradskog dramskog pozorišta. Poznatije predstave u kojima je zaigrala su: „Pomorandže za zbogom“, „Moje dete“, „Harold i Mod“, „U pola cene“, „Dnevna zapovest“, „Mobilni“, „Tri klase i gospođa Nušić“…

Hypetv.rs/E.B./Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner