Background adbanner
calendar

Ponedeljak 19. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OGLASIO SE KOMŠIJA VERICE RAKOČEVIĆ NAKON SKANDALA NA AVALI! Veterinar izneo svoju stranu priče: “Psovao sam svoju ženu, a ne njih!” PREMINUO LJUBO JELČIĆ! Voditelj, spiker i glumac napustio nas je u 95. godin! “Aneli i Filip Car će se smuvati!” EKSKLUZIVNO! Čuburac RASKRINKAO rijaliti afere! (VIDEO) EVO U KAKVOM JE STANJU UROŠ STANIĆ NAKON ŠTO JE ZAVRŠIO U URGENTNOM CENTRU! Rijaliti učesnik se oglasio: “Operisano mi je srce, a sada…” KEBINA LJUBAVNICA RAZVEZALA JEZIK O NJEGOVOJ ŽENI! Ljiljana ne želi više da ćuti, otkrila da ima dokaze za sve što kaže! PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TELEVIZIJE ZA UTORAK 20. AVGUST! Ne propustite emisiju (NE)DOKAZANI u 21 čas! MILICA DABOVIĆ BESNA KAO RIS, JAVNO TRAŽI POMOĆ! Bivša košarkašica saznala da na ovoj alikaciji prodaju njene eksplicitne fotke bez njenog odobrenja! (FOTO) “NEMA POTREBE DA SE TAKMIČIMO SA MITROVIĆIMA!” Saša Mirković javno je rekao kako je uspeo da POBEDI sebe samog, pa dao predlog konkurenciji da urade isto! (FOTO) VERICA RAKOČEVIĆ STRAHUJE ZA SVOJ ŽIVOT NAKON NAPADA KOMŠIJE! Otkrila da li se seli iz porodičnog doma na Avali! MIHOLJSKO LETO ĆE TRAJATI DO ZIME! EVO KAKVO NAS VREME OČEKUJE U SEPTEMBRU! Evo zbog čega su neizbežne superćelijske oluje! Vesna Rivas i Dejan Dragojević OČI U OČI! U D-castu otkrivaju sve MISTERIJE iz njegovog života: “Sve si mi pogodila OD PRVOG DANA!” “POSTO SE KONKURENCIJI ŽURI DA PRVI PUSTE SVOJ RIJALITI…” Saša Mirković se oglasio povodom POČETKA SEZONE “Na kocki sam najviše ZARADIO 25.000 evra, a onda sam izgubio…” Miki Đuričić o NAJVEĆEM POROKU, otkrio da li je sasvim prestao da IGRA (VIDEO) CITY HYPE! Marija Mikić priznala da planira i treće dete! Tara Simov brutalno URNISALA Ša! (VIDEO) GLUMICA U SUZAMA! Dragana Mićalović tek sad otkrila tajnu koju je krila od porodice (FOTO) Posle INCIDENTA sa KOMŠIJOM, Verica Rakočević otkrila DA LI ĆE SE ODSELITI SA AVALE: “Ovaj dom sam gradila 11 godina!”

“Nekad se pitam ČIJA SAM!” Ćerka Goce Božinovske šokirala javnost zbog ODNOSA SA MAJKOM: Ja više suza nemam! (VIDEO)

Objavio: RHT
19/08/2024 12:27 PM

Ćerka Goce Božinovske šokirala javnost zbog ODNOSA SA MAJKOM

Jelena Vučković ogolila je dušu gostujući u emisiji “Pretres” pre nekoliko meseci.

Foto Hypetv

“Pa jesam, ali sad kad razmislim, ništa nije pogrešno uradila. Ostavila me je kod svoje majke, u sigurnim rukama. Tata je slabije dolazio, u tom periodu je baš vodio boemski život, kafana... Jako mu je teško pao i rastanak od majke, dosta je pesama napisao…. Nikad nije mogao da se pomiri sa tim, a to je ono što ja kažem, bila je mlada”, ispričala je Jelena.

Ćerka Goce Božinovske

“Ne sećam se baš tog trenutka. Kad je došla, zagrlila bi me i poljubila, donela lepih stvari. U to vreme moglo je da kupi ljubav. Malo dete možeš da potkupiš bilo čime. Međutim, moja majka nije radila to zbog potkupljivanja. Čista srca je dolazila, borila se, gledala kako mene da prebaci… Zaljubila se, 26 godina joj je bilo, mlada… Voleli su se ona i Zoran, mnogo”, istakla je Vučkovićeva.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditelj ju je onda pitao najdirektnije pitanje – da li je tokom detinjstva kad je ostajala sama govorila da nema roditelje.

“Ja više suza nemam. Ponekada pitam se od čega sam ja to sastavljena. Nekad se pitam čija sam”, rekla je Jelena, između ostalog.

U nastavku pogledajte isečak iz emisije “Pretres” u kojoj je Jelena Vučković gostovala.

Podsetimo, Goca Božinovska rodila je prvo ćerku Jelenu u braku sa Radetom Vučkovićem, muzičarem. Potom je stupila u brak sa Zoranom Šijanom. Njihov odnos bio je turbulentan, a u braku su dobili ćerku Zoranu i sina Mirka. Zoran Šijan ubijen je krajem 1999. godine.

Hypetv.rs V.M.

BONUS VIDEO:

Uskoro se održava spektakl u Sloveniji. U ljubljanskoj Areni Stožice 23. novembra će se održati projekcija filma “Stravično”, što predstavlja nastavak prvog dela filma “Pokidan”. Rediteljka je i ovog puta čuvena Suzana Purković.

Posle premijere filma, Aca će održati koncert u ovoj dvorani.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner