Background adbanner
calendar

Sreda 4. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Vučić uputio POSLEDNJI POZDRAV BORI ČORBI! “Svanulo je ispred CRKVE SVETOG MARKA!” HOROSKOP ZA 4. SEPTEMBERA: Uzdržite se od iste greške! Bora Čorba je OTPEVAO I JEDAN NARODNJAK! Ukrstio je GLAS sa FOLK PEVAČICOM! Mnogi su ZABORAVILI NA OVAJ HIT Bora Čorba je ISTETOVIRAO LIK SUPRUGE! Ovako je OPISAO TETOVAŽU, posebno je EMOTIVNO! UMRO BORA ČORBA! Muzičar izgubio BITKU SA BOLEŠĆU! Po OVOME ćemo ga PAMTITI! GASTROENTEROLOG OTKRIVA! Ovaj orašasti plod je najbolji za varenje i zdravlje creva PREKID EMISIJE, JANJUŠ SE SKINUO GO! Nastala opšta pometnja! SCENA O KOJOJ SE PRIČA!(FOTO) ON JE SPAKOVAO KOFERE I NAPUSTIO “MARAKANU” Zvezda prodaje ofanzivca za 3.000.000 posle samo 60 dana u klubu ZARAZIO POLNI ORGAN INFEKCIJOM KOJA SE DOBIJA IZ HRANE! Skandalozni detalji, vodite računa ako jedete ovo! MATORA U TEŠKOM STANJU!? Isplivali šokantni detalji SANJA KUŽET PREKINULA MEDIJSKU TIŠINU! Voditeljka se oglasila sa porodiljskog ima veliki razlog Naš pevač PLATIO ULAZ ZA SVOJ NASTUP: “Nisu me prepoznali!” KARAMBOL U DOMU JELENE ILIĆ! Procurio privatni snimak, morala hitno da napusti stan! “Izobličila sam se i UKOČILA! Kao da sam POKVARENA LUTKA!” Gocu Božinovsku je BOTOKS DOTUKAO: Otkrila ŠOK DETALJE HAOS! ZDRAVKO ČOLIĆ ŽESTOKO ISPALIO LEPU BRENU! Skandal na javnom mestu! Pevačica ostala u šoku! Ovo je razlog NOVI ESTRADNI RAT! VENDI OPLELA PO GOCI:”Goluždrava gugutka koja šišti i spominje Vidovdan kao sredstvo naplate”

“Od kad NEMA MOJE BAKE, nešto u meni PUCA!” Ćerka Goce Božinovske opisala razdvojenost od majke i oca: “Vaspitavana sam HRIŠĆANSKI, da NE MRZIM RODITELJE!”

Objavio: RHT
15/08/2024 11:50 AM

Ćerka Goce Božinovske opisala razdvojenost od majke i oca

Foto Hypetv

Jelena Vučković gostovala je ranije u emisiji “Pretres” gde je govorila o detinjstvu u kojem je glavnu ulogu imala njena baka. Majku, takođe pevačicu Gocu Božinovsku i oca, kompozitora Radeta Vučkovića je povremeno viđala iako je bila mala. Voditelj ju je upitao da li njeno detinjstvo nosi pečat samoće.

“Lepo si to rekao, kako ko shvati… Jednim delom detinjstvo je nosilo taj pečat samoće, a sa druge strane, imala sam baku koja mi je bila sve u životu, ona me je odgajila. Kada je izgubila životnu bitku u koroni, poslednje tri godine nisam svoja. Promenila sam se dosta prema ljudima, posvetila sam se sebi. Njen odlazak mi je mnogo otvorio oči. Inače sam mnogo dobra i veliki sam emotivac, ali imam i tu drugu stranu..”, iskreno je ispričala Jelena.

Foto Hypetv

“Mogu da budem i pasji čovek. Ne ujedam, to je malo preneseno značenje… (smeh) Ali su me drugi ujedali”, rekla je.

Ćerka Goce Božinovske opisala razdvojenost od majke i oca

“Slažem se da čovek treba imati i tu emociju. Nije sve u životu sjajno. Povređivala sam i ja, ali povredili su i mene. To datira iz mog detinjstva, od kad nema moje bake, to primećujem, nešto je u meni puklo… Sad mi je lakše. Ja sam iskrena. U detinjstvu šta proživimo, to smo mi. Izgradimo se u tom periodu”, opisala je.

“Gordana, moja majka jako mlada me je rodila. Imala je nepunih 18 ili 19 godina. Došla je iz tog mesta gde sam ja otišla da živim, nije moje odrastanje bilo lako. Kad sam imala tri meseca, kako je pričala moja baka, odveli su me u selo u Kraljevu, Samajle. Baka, deka, tetka, kao i moja sestra Žaklina. Pored Mirka i Zorane mi je najbliža, vezane smo nenormalno”, ispričala je Vučkovićeva.

Foto Hypetv

“Ne bih da pravim žrtvu od sebe, da me ne shvate pogrešno.. Ima gorih priča, i dece koja su bila u domu. Svoju prošlost ću staviti pod tepih. Mama i tata se bave istim poslom, tata mi je kompozitor. Počinje njihova priča, ja se rodila… Ne znam šta se tačno desilo, ali ja kad sam ih pitala, odgovarali su mi da je razlog njihov posao. Nisam to mogla da razumem, tek od pre par dana sam počela da kapiram kako je majka bila mlada, išla je da zaradi. Dovodila me je baka kod njih, bila sam prisutna u njihovim životima”, izjavila je Goca.

“Dojila me je komšinica jer majka nije imala mleka. Nije baš ta priča za kamere, ali ajde… Vaspitavana sam hrišćanski, da ne mrzim roditelje, tako mi je baka uvek govorila“, dodala je.

Detaljnije u narednom videu.

Hypetv.rs V.M.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner