Background adbanner
calendar

Nedelja 21. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JOVANA PAJIĆ I MARIJA ŠERIFOVIĆ IPAK ZAJEDNO?! Pevačica prvi put priznala: “Nije to od juče, ona mi je više od prijatelja” ŠAKIL O’NIL NASTUPA SA DEVITOM! Mnoge je oduševio dres NBA zvezde zbog natpisa na leđima! (FOTO) MUP SE OGLASIO HITNIM SAOPŠTENJEM! Građani, pažnja, ovo vam može spasiti život! KIŠA ĆE LITI KAO IZ KABLA Paklene vrućine neće skoro, a evo kada možemo da očekujemo novo nevreme! JANJUŠ I ASMIN ZAKOPALI RATNE SEKIRE!? Ovakav obrt niko nije očekivao nakon haosa sa Aneli, javno se pojavio ovaj dokaz! (FOTO) MILICA DABOVIĆ EKSPLICITNO POZIRALA! Nosi tračice umesto kupaćeg na plaži, pa pokazala pozadinu! (FOTO) JKP “PARKING SERVIS” UPUTIO HITAN APEL GRAĐANIMA: Ako ste parkirali u ovim ulicama, odmah pomerite auto! “PLAŠIM SE SMRTI! NE MOGU DA IMAM DECU!” Detalji DNEVNIKA Merlin Monro? “Pijem previše tableta…” “Producent Relje Popovića me je blokirao” Mahrina:” Ne znam kome sam trn u oku” PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TELEVIZIJE ZA PONEDELJAK 22. JUL! Gledajte šokantnu ispovest Saleta Luxa u D-castu-u! MIRKA VASILJEVIĆ TRUDNA PO PETI PUT?! Glumica otkrila da je vreme za blizance! ANA I PEĐA RAJKOVIĆ IMAJU STAN U ŠPANIJI, A NA KOSMAJU ISKEŠIRALI 270.000 EVRA! Prodali nekretninu na Vračari u uložili u renoviranje “PRITISAK I PULS MI NENORMALNO SKAČU” Milošu Bikoviću usred snimanja filma rekli da ima zdravstvanei problem? MAHRINA: “Bez lažne skromnosti, sve Henijeve pesme su meni posvećene!” ZAHLAĐENJE DOLAZI U OVAJ DEO SRBIJE! RHMZ izdao upozorenje na grmljavinu i pljuskove, a evo kada nas očekuje novi tropski talas! PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA U ARILJU! Voda se izlila u domaćinstva, poplavljeni podrumi (VIDEO)

TELO MI OTIČE, NE MOGU DA SE POMERIM Jelena Tomašević godinama nije znala da boluje od ove bolesti: Ja imam 36, a moje telo 75 godina

Objavio: RHT
21/07/2024 12:35 PM

TELO MI OTIČE, NE MOGU DA SE POMERIM Jelena Tomašević

Jelena Tomašević, supruga nekadašnjeg košarkaša Dejana Tomaševića, svojevremeno je otkrila da boluje od autoimune bolesti.

Tomaševićka je otkrila da su joj se na početku pojavljivali nejasni simpotomi, a potom bolovi u zglobovima i mišićima:

Telo mi otiče

foto:Alo printscreen

– Primetila sam mesec dana nakon četvrtog porođaja da mi otiče jedan prst, pa sutradan drugi. Obratili smo se lekarima koji su uradili sve potrebne analize i otkrili su da imam lupus. Tada sam i prvi put saznala da postoji oboljenje pod tim imenom. Doktor mi je objasnio da bez obzira na to što imam 36 godina, moje telo je staro 75. Na moju štetu su otkrili i da sam uz lupus dobila i jednu prateću bolest koja se zove reumatoidni artritis. – otkrila je Tomaševićka u RTS Ordinaciji. Pa nastavila svoju priču:

“Ne mogu da se umijem sama” 

– Prvo je počela temperatura koju su pratili otoci. Na primer, otekne mi deo ruke, bude užasno zategnuto, zacrveni se, ne može ruka da se pomera ni u jednom pravcu. Posle 5-7 dana otok splasne, koža se vrati u poravnjanje da možemo nešto da uradimo. Kad kažemo da ne možemo ništa da radimo, to znači da niste u stanju da se umijete, da se obučete, okupate, a pogotovo ako imate bebu u kući – ne možete da je zagrlite, da se igrate sa njom… To je mnogo bolnije. Tada više ne boli telo, tada bole um i duh. Najviše duša.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/Alo/M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner