Background adbanner
calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PROMOCIJA KNJIGE TOMI ZDRAVKOVIĆU! Veliko oduševljenje! Pojavila se i ona! SVE SPREMNO ZA FESTIVAL U ITALIJI! Najpopularnija manifestacija sa 350 štandova!  DEJAN DRAGOJEVIĆ ZADAO DOMAĆI ZADATAK! U D-Castu”priča koja je izazvala lavinu komentara! “ON DETE NIKADA NEĆE NAPRAVITI” Tara Simov UDARILA na Ša Ovo su PRVI ZNACI DIJABETESA koji ŠTETE ORGANIZMU: Ne deluju opasno na prvi pogled, ali… PRAVO U METU, POGAĐA I NAJHLADNIJE SRCE! Ovo je najtužnija pesma pisana po istinitom događaju MELANIJA NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O TRAMPU! Otkrila pravu istinu o njihovom braku, evo kako se zapravo ponaša prema njoj Tijanin U*ICA JE BIO ZLOSTAVLJAN U DETINJSTVU?! Igor Jurić u “Malim stvarima”, evo šta je sve ispričao Snežani Dakić! TUGA! ZAVIJENI U CRNO! PREMINULA ČUVENA GLUMICA! Pronašli je u svom domu, porodica otkrila detalje tragedije! Vozači, obratite pažnju! Ove TRI STVARI morate UVEK imati u AUTU! KAĆA DOBILA VILU U BUDVI! Pevačica ne krije da poseduje dom na kome joj svi zavide! TEMPERATURA PADA ZA 20 STEPENI! Očekuje nas VREMENSKI UDAR, zahlađenje i pljuskovi GOCA NIKAD ISKRENIJE PROGOVORILA O INTIMNOM ODNOSU: “Ne maltretiraš muškarca da mora da izdrži …” Dnevni horoskop za subotu, 28. septembar: Škorpiju izjeda ljubomora, Vodolija emotivno ispunjena, a ovaj znak će prosperirati “CELU NOĆ I JUTRO ANALIZIRAM SVE” Vučić o razgovorima o Kosovu i Metohiji JASNA PORUKA PREDSEDNIKA SRBIJE IZ NJUJORKA Vučić: Ko izgubi danas jednu godinu, izgubio je mnogo više godina napretka

Jelena priznala da je ZALJUBLJENA U UROŠA: “NIJE MI FALILO TO nego pažnja!” Janjuš je DOKRAJČIO!

Objavio: RHT
11/07/2024 5:17 PM

Jelena Ilić priznala da je ZALJUBLJENA U UROŠA

Supruga Ivana Marinkovića je u centru skandala. Naime, Jelena je prevarila Ivana u rijalitiju sa Urošem Rajačićem.

Jelena Ilić, Foto:ATA Images

Ona je pred kraj rijalitija priznala da je zaljubljena u Uroša.

Žao mi je naravno, svega što se desilo i što je stavljen u takvu situaciju. Žao mi je što sam osramotila njega i sebe, žao mi je što se tako desilo. Ja sam bila iskrena kad sam razgovarala sa Milanom, za stolom kad me neko poremeti padnem u vatru, pa se izvređamo, što je užasno. Ja bih trebala da ga razumem, ali me isprovocira. Nije lepo i nije prijatno i meni bude teško, pa se sklonim. Vređamo se, katastrofa se ponašam, ali nije ni meni lepo. Misliš da mi je super? Ne spavam i ne jedem, ne znam šta ću sa sobom”, opisala je Ilićeva.

Priznala da je ZALJUBLJENA U UROŠA

U tom se Marko Janjušević Janjuš umešao i dodao ulje na vatru.

Da li misliš da ti neko veruje? Kako neko da ti veruje kad tražiš da Uroš prizna emociju prema tebi“, upitao je Janjušević.

“Shvatila sam da RUŠIM BRAK”

“To nije traženje da nešto prizna. Rekla sam da smatram da on nema iste emocije kao ja, a traži se da ja kažem da sam zaljubljena. Ja jesam verovatno zaljubljena i zato sam to uradila. Shvatila sam da ne osećamo isto, pa šta onda da tražim da neko prizna? Ja sam svesna svega i shvatila sam da rušim brak a Uroš je slobodan. Ja sam to verovatno napravila jer sam zaljubljena“, objasnila je Jelena.

– Ponašanje kao tvoje još nisam ovde sreo – Janjuš je konstatovao i postavio pitanje:

Da je Uroš prihvatio da bude sa tobom u vezi da li bi pristala da budeš sa njim?”

“Ne, jer vidim da nije iskren. On da se zaljubio kao ja bili bismo verovatno zajedno, ali ne ovde, završava se za dva dana, pa idemo da vidimo da li može. Ne znam da li bih, morala bih da provedem neko vreme sa njim“, odgovorila je Jelena.

Uroš Rajačić

Uroš Rajačić Foto:Printscreen/Youutbe/Zadruga Official

– Kako si uverena da bi kuma tebe podržala? – pitala je Milena.

– Kakve veze ima da li bi podržala? Ako bi pokrivala videli bismo se jednom. Imala sam u planu da se vidim sa njim i da vidim da li je to to i da kažem ćao braku. Ja njega u životu nisam prevarila, a da jesam ne bih bila sa njim”, dodala je Jelena.

Ivan Marinković i Jelena Ilić, Foto:ATAImages

Da možeš da vratiš vreme da li bi ponovila isto?”, upitala ju je Kačavenda.

“Žao mi je… Nije mi falio muški polni organ, nego mi je falila pažnja. Ja da sam želela, dobila bih. On se nije izjasnio da je hteo, da je mogao. Ja sam bila na dušeku, mazila sam se i bilo mi je prelepo. Nisam imala osećaj da je zatvor, bilo je lepo gde god da smo se našli.”

“Ivan ne želi potomstvo”

Brak nije bio savršen, ni veza, bilo je mnogo lepih stvari, prevazišli smo mnogo stvari… Mislila sam da će potomstvo da se ostvari, dugo mislim da Ivan to ne želi, ali sam se udala jer sam ga volela. Razmišljala sam da volim tog čoveka, htela sam da se venčamo – rekla je Jelena.

Hypetv.rs/V.M.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner