Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

Jelena Pešić ponovo trudna! Otkrila ime i pol deteta!

Objavio: RHT
18/03/2023 7:30 PM

Bivša rijaliti učesnica Jelena Pešić pre osam meseci se ostvarila u ulozi majke, te je na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Mila.

Foto: Printscreen Instagram

Ona i njen izabranik  Mladen Vuletić, sada čekaju i drugo dete, a tim povodom su se i oglasili:

-Istina je da sam trudna, krili smo lepe vesti skoro četiri meseca, ja sam sada u četvrtom mesecu trudnoće i saznali smo pol bebe. Stiže nam još jedna devojčica u naš dom, a mi smo presrećni, jer smo bas želeli da imamo dve ćerkice, odnosno da Mila ima sestru. Nismo do sada želeli ništa da otkrivamo, jer sam imala komplikacije, Mila je prevremeno rodjena u osmom mesecu i nismo sada želeli da se vest širi dok ne budemo sigurni da je sve kako treba.

-Beba nam stiže u avgustu, zvaće se ili Miona ili Damjana, otkrila nam je Jelena.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner