Background adbanner
calendar

Utorak 6. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“VELIKI SI, BRATE” Janjuš istetovirao LIK POKOJNOG BRATA: ”Nisi bio sam, putuj spokojan” (FOTO) HOROSKOP ZA UTORAK, 6. AVGUST! Vage će imati ljubavne probleme i komplikacije, Škorpije očekuje velika svađa u porodici ZOVITE HITNU POMOĆ! Jelena Krunić u jako lošem stanju! Jedva govori: “Padala sam u nesvest…” OVO JE JELOVNIK TOM KRUZA! Ima 15 obroka dnevno, njegova dijeta je rigorozna! GDE SA KUĆNIM LJUBIMCIMA U VREME ODMORA? Da li pse treba ostavljati na čuvanje, a mačke same? Evo rešenja! NEMA VIŠE ŠOK CENA! RUSI NAPUŠTAJU STANOVE: Tržište nekretnina u Beogradu stabilno TANJA SAVIĆ POKAZALA ATRIBUTE! Evo čime je osvojila 11 godina mlađeg dečka (FOTO) “HVALA TI DIJANA, TO JE TVOJE REMEK DELO!” Poznata srpkinja poslala snažnu poruku Novaku i njegovoj majci, pa objavila ovaj snimak! (VIDEO) HALJINA PRIPIJENA UZ TELO, A ATRIBUTI SEVAJU! Seka Aleksić objavila vrele kadrove sa jahte, muškarcima popadale vilice! (FOTO) ON JE DOŠAO KOD MIONE I ŠA U STAN! Jovanovićeva se hitno oglasilo, pa sve objavila javno, ovome se nisu nadali! (FOTO) DADO O POVRATKU U ISLAM I ŽIVOTNOM PUTU! Pevač ekskluzivno u “D-Cast-u” otvorio dušu! DŽENIFER LOPEZ VIŠE NE NOSI BURMU! Sada je zvanično kraj, glumica uhvaćena u ovom trenutku! TOM KRUZ ĆE IZVODITI VRATOLOMIJE NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Poznati glumac će imati važnu ulogu na ceremoniji zatvaranja! “U OVOJ DRŽAVI VIŠE NIKO NE VERUJE U BOGA” Sin Dragane Mirković se seli?! Šokirao sve priznanjem ŠOK! DA LI SU ŠAKO I DADO POLUMENTA BRAĆA?! Pevač ekskluzivno u “D-Cast-u” otkrio pravu istinu! MAJA MARINKOVIĆ OTIŠLA KOD NJEGA U CRNU GORU! Starleta stiže na primorje, sprema se haos! (FOTO)

ZOVITE HITNU POMOĆ! Jelena Krunić u jako lošem stanju! Jedva govori: “Padala sam u nesvest…”

Objavio: RHT
06/08/2024 12:48 AM

ZOVITE HITNU POMOĆ! Jelena Krunić u jako lošem stanju! Jedva govori: “Padala sam u nesvest”

Jelena Krunić, oglasila se putem društvene mreze Instagram. Naime kako je rekla vrlo se loše oseća već danima:

ZOVITE HITNU POMOĆ! Jelena Krunić u jako lošem stanju!
Foto:instagram/jelenakrunic_official

Ja sam zvala Hitnu pomoć dva puta. Majka me je dizala sa poda. Žena je prestravljena. Padala sam u nesvest.”. Rekla je Jelena iznemogla na Instagram storiju i besna jer kako sama smatra se verovatno otrovala hranom.

JAVNO OTVORILA DUŠU

Podsetimo, Jelena Krunić je u emisiji “ShowBLIZ” na televiziji Hype otvoreno govorila o svojim najvećim problemima tokom života ali i borbi sa samom sobom.

Apelovala je ljudima da moraju da se izbore sa svim problemima a kao što je navela i sama je pomogla mnogima. I spasila život ljudima koji su bili na ivici.

PRIMER OSTALIMA

Jelena koja nikada nije imala dlake na jeziku, javno je govorila o borbi sa emocijama, patnji za ocem ali i bivšim ljubavima tajnama o kojima nikada nije govorila.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata
foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/ M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner