Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

JELENA KARLEUŠA OPET OBARA INSTAGRAM! (FOTO)

Objavio: RHT
23/04/2021 8:00 AM

Pop zvezda Jelena Karleuša uspela je da iskoristi lep dan i zrake sunca, te je omamljena prolećnom atmosferom pozirala u čarobnom dvorištu svoje nove luksuzne vile i to veoma izazovno.

Jelena Karleuša-Foto:Printscreen/Instagram

Naime, Karleuša je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija na kojima je i ovoga puta pokazala svoje savršeno telo.

Jelena je očigledno posebno bila raspoložena, te je napravila jednu veselu fotografiju na kojoj izgleda kao prava tinejdžerka, a u jednom trenutku je čak napravila i “most” svojim telom.

Njeni pratioci i ovoga puta su bili oduševljeni kako telom, tako i stajlingom.

“Jeco, ponovo grmiš”. “Kraljice, koliko si zgodna”, “Bomba kao i uvek”, “Jedna jedina i neponovljiva”, “Da li želiš da me srčka strefi ovako mladog” – samo su neko od komentara ispod objave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner