Background adbanner
Background adbanner

JELENA KARLEUŠA OPET OBARA INSTAGRAM! (FOTO)

Objavio: RHT
23/04/2021 8:00 AM

Pop zvezda Jelena Karleuša uspela je da iskoristi lep dan i zrake sunca, te je omamljena prolećnom atmosferom pozirala u čarobnom dvorištu svoje nove luksuzne vile i to veoma izazovno.

Jelena Karleuša-Foto:Printscreen/Instagram

Naime, Karleuša je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija na kojima je i ovoga puta pokazala svoje savršeno telo.

Jelena je očigledno posebno bila raspoložena, te je napravila jednu veselu fotografiju na kojoj izgleda kao prava tinejdžerka, a u jednom trenutku je čak napravila i “most” svojim telom.

Njeni pratioci i ovoga puta su bili oduševljeni kako telom, tako i stajlingom.

“Jeco, ponovo grmiš”. “Kraljice, koliko si zgodna”, “Bomba kao i uvek”, “Jedna jedina i neponovljiva”, “Da li želiš da me srčka strefi ovako mladog” – samo su neko od komentara ispod objave.

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x