Background adbanner
Background adbanner

Jelena Karleuša ne štedi! Spiskala stotine hiljada evra na album, a Duško se samo hvata za glavu!

Objavio: RHT
12/07/2021 11:42 AM

Jelena Karleuša je pre desetak dana najavila da će tokom ovog leta izbaciti novi album, a kako se saznaje ona je za nove pesme iskeširala preko 10.000 evra.

Kako neimenovani izvor tvrdi, Duško se za glavu kada je saznao koliko je Jelena para potrošila!

“Duško je po ko zna koji put dokazao da voli Jelenu najviše na svetu. On je saznao koliko je Jelena para dala za nove pesme i u prvom momentu mu nije bilo dobro od cifre. Ali onda je seo, razmislio i shvatio da Jelena i ne može manje da uloži jer je zvezda svetskog kalibra. Ubrzo je dio u fazonu ‘Ma neka je uložila, sve će se to nama vratiti'”, prića neimenovani izvor za medije i dodaje:

“Jelena je inače sarađivala i sa domaćim ali i sa inostranim autorima i prosto je očekivano da to puno košta. Biće tu i latino i R’n’B zvuka i svega i prosto mora da se plati, tako da je Duško popustio i rekao neka troši, zaslužila je, ionako su sve te pare zajedničke”, završio je izvor.

Foto: Print Instagram

 

 

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x