Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Jelena Karleuša BRUTALNO VREĐALA vernike na uskrs, evo kako su joj uzvratili!

Objavio: RHT
04/05/2021 3:00 PM

Jelena Karleuša ni Uskršnje praznike ne provodi bez nekog obračuna. Ovog puta bila je oštra prema ljudima koji su je kritikovali jer je uskršnja jaja dekorisana cirkonima držala u kartonskoj ambalaži!

Karleuša je na Instagramu pokazala kako je ukrasila dom skupocenom dekoracijom veliki sto na kom je uskršnje drvo. Luj Viton jaja i zečeve kao i jaja koja su ukrašena cirkonima, a na nekima od njih se ulaze i njeni inicijali!

Foto: Printscreen

Nekim njenim pratiocima je zasmetalo što se “skupoceno ukrašena jaja nalaze u jadnoj kartonskoj amblaži”.

Jelena se ubrzo oglasila na storiju i poručila im:

“Obična kartonska ambalaža je namernada bi naglasila kontrast sa predivnim jajima. Fora: kapirate? Nema potrebe da pravite dramu i pozivate na linč, dragi moji, bogobojađljivi vernici”, napisala je ona na storiju.

Izvor: Svet i Skandal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner