Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO JE JEDINA FOTKA SA VENČANJA SLOBODE I VOJINA DOSTUPNA JAVNOSTI! Ovako je glumački par izgledao, da li biste nju prepoznali? (FOTO) HITNO UPOZORENJE RHMZ! STIŽE OGROMNO NEVREME: Srbiji preti pljusak, olujni vetar i grad! BARBARA BOBAK PODRŽALA DESINGERICU! Pevačica otkrila da bi otišla na nastup repera! CITY HYPE! Ema Radujko ISKRENO o Breskvici! Rasta priznao da ne sluša Desingericu! (VIDEO) HITNO SE OGLASILA ALEKSANDRA SUBOTIĆ! Ovo više neće tolerisati: “I vi biste imali silikone, ali nemate para!” “ODLUČILA SAM DA SE RASTANEMO…” Goca Tržan ne može više da ćuti, potvrdila sve javno! OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!”

“MISLILA SAM DA ĆU UMRETI” Poznatu glumicu muž stravično MALTRETIRAO I TUKAO: Otvorila dušu i iznela jezive detalje

Objavio: RHT
15/06/2024 4:04 PM

Glumicu muž maltretirao

Photo: Printscreen Instagram/helcmeifyoucan

Glumica Jelena Helc svojevremeno je javno govorila o tome kako je pretrpela fizičko nasilje od bivšeg muža.

Jelena se 2013. godine udala, venčanje je organizovano u Kraljevu, a zatim je žurka upriličena u Beogradu uz prisustvo mnogih njenih kolega.

Glumicu muž maltretirao

Jelenin suprug Milan 2016. godine dobio je posao u Rumuniji, zbog čega se porodica odselila tamo, a kasnije i u Berlin. Tada nije ni sutila kakav epilog je čeka.

Glumica je prošla kroz bolan period, a o tome je sada otvoreno govorila u u podkastu “Mamazjanije”.

– Nemam šta da krijem. Problem je što ti takvim ljudima, šta god da uradiš ti se samo izložiš i pretvoriš se u žrtvu iz najbolje namere, da ga umiriš, da ga smiriš, da vidi da nema ništa. Čista sam ko suza. Ne vredi, samo sebe oslabiš, jer ta rupa u njima koja stvara toliki strašan bes, ne možeš je ti popuniti. Ja ne znam ni da li terapija to može da popuni. To je ono što kažu: “Prvi šamar, beži”. Lako je reći, ja nisam pobegla posle prvog šamara. Ali kada bismo mogli u tom trenutku da budemo svesni da kada padne prvi šamar, pašće i drugi. Ja se sećam prvi put kada sam čula: “Ne možeš tako da ideš, presvuci se” – rekla je Jelena u podkastu, pa istakla da nadu nikada nije gubila.

Photo: Printscreen Instagram/helcmeifyoucan

“Mislila sam da ću umreti”

– Nisam gubila nadu. Borila sam se za brak i porodicu, išla sam na vantelesnu oplodnju i rodila posle Vuka još troje dece. Dok su bili mali, mislila sam da ću umreti, da neću izdržati toliko posla, obaveza, bilo je prenaporno. Ipak, uspela, sam, izdržala, naučila da se organizujem, a oni su porasli – rekla je Jelena, pa se osvrnula na svoju decu:

– Imam kod kuće zdravu, pravo i voljenu, veselu decu i što je najvažnije, koja se ne boje nikoga. Meni je bolje da deca odrastaju bez oca, nego da se oca boje. Da ne vide nikada oca, nego da vide kako otac radi pred njima, njihovoj majci, ono što je rađeno meni… Ono što se posle desilo je da i oni dožive nasilje – ispričala je u teškoj ispovesti Jelena Helc.

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner