Background adbanner
calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Članovi PORODICE Uroša Blažića ODBILI DA SVEDOČE! Nastavlja se SUĐENJE! KARAMELA SKINUO KAČKET! Ne biste ga prepoznali! Otkrio sliku od pre 38 godina (FOTO) SKANDAL NA KONCERTU TEE TAIROVIĆ! Azis pevačicu nazvao GALENA (VIDEO) ODRŽAN SVEČANI PRIJEM “Srbija izvan budućnosti” u Njujorku! Tom prilikom promovisan EXPO 2027 “Što me PREKIDAŠ?! ZABORAVIO SI ME?!” Mira Škorić “ODBRUSILA” Lukasu, usledilo “POMIRENJE”! Urnebesni deo intervjua! (VIDEO) VELIKA TRAGEDIJA! PREVRNUO SE BROD! Poginula žena, 15 migranata spašeno SPREMITE SE ZA VREMENSKI SUNOVRAT! Danas prava letnja temperatura od 32 stepena, a u nedelju nas očekuje zahlađenje i olujni udari! HAOS NA MREŽAMA TRAŽI SE HITNA DISKVALIFIKACIJA ZBOG NASILJA! Sramno ponašanje učesnika rijalitija! Mateja Matijević napao i davio Aneli Ahmić pred kamerama! “ZA 500 EVRA ME JAŠETE” Uroš Stanić lomi i razbija po rijalitiju, otkrio TAJNE DETALJE IZ UGOVORA: “Izvedite me odavde” “NIJE BITNO DA LI SE MENI SVIĐA TO ŠTO MI ĆERKA RADI” Melina otkrila šok istinu o ćerki Đini, nije mogla više da ćuti HITNO OPERISAN VODITELJ! Zračenja i hemioterapije su došli na naplatu, zbog čega je morao da se povuče sa malih ekrana Dnevni horoskop za petak, 27. septembar: Kod Bika je napeto u ljubavi, Vodolija ima problem sa kolegom, a jednom znaku stiže novac! MONSTRUM IZ DUBONE SE “VADI” NA STEROIDE? Danas je održano suđenje Urošu Blažiću – Odbrana ŠOKIRALA izlaganjem RACIJA UPALA U STAN SARE STIJOVIĆ!? Rijaliti učesnici POLICIJA NA VRATIMA! Oglasila se ekskluzivno za HYPE TV RAZVODE SE PRINC HARI I MEGAN MARKL?! Nova drama potresa kraljevski dvor! Strasti se ne stišavaju! “ĐEKSON I JA NE MOŽEMO DA SE RASTAVIMO” Sara Reljić šokirala priznanjima: “Muvao me je Darin bivši”

Jednostavno do savršenih usana! CRVENI RUŽ UVEK JE PRAVO REŠENJE!

Objavio: RHT
19/02/2023 12:30 PM

Crveni ruž je uvek aktuelan i pravo rešenje ukoliko želite da privučete pažnju.Simol elegancije i prefinjenosti, ali treba  ga upotrebite  na pravi način

Foto: Pinterest

Kako naneti mat ruž?

Piling i hidratacija

Mat ruž se lepi za suve usne, pa je potrebno stvoriti glatko platno pilingom i negovanjem usana pre nanošenja mat karmina. Kupite ili napravite sopstveni piling od smeđeg šećera da biste ublažili suvoću pre nanošenja boje. Nakon pilinga nanesite hidratantni balzam kako biste hidrirali usne, što će osigurati da vaš ruž izgleda glatko.

Prajmer

Nanesite prajmer ili korektor na usne kako biste sprečili da boja izgleda neujednačeno. Da biste iscrtali oblik vaših usana, koristite olovku koja odgovara nijansi vašeg karmina. (Možete i za jednu nijansu tamnije.) Ovo će sprečiti da boja vašeg karmina pređe van linije usana. Ako imate kupidonov luk ili želite da stvorite iluziju istog, napravite „X“ oblik pomoću olovke na vrhu usana, koju možete koristiti kao vodič za simetrično nanošenje boje na ovu nezgodnu oblast.

Nanesite ruž za usne

Prvo nanesite mat boju za usne na donju usnu. Ako koristite mat tečni ruž, nanesite ga aplikatorom. Pritisnite usne zajedno da postepeno širite boju na gornju usnu, pazeći da se ne proširite preko linije usana. Međutim, ako nanosite tečni mat ruž za usne, nemojte pritiskati usne jer se mogu pojaviti pruge ili mrlje. Umesto toga, nanesite na donju i gornju usnu i držite usta otvorena dok se ne osuši.

Očistite ivice

Koristite sredstvo za uklanjanje šminke da biste očistili svaku mrlju. Nakon što uklonite višak boje za usne, utapkajte korektor četkicom kako biste poravnali spoljašnju stranu, stvarajući besprekornu, oštru ivicu.

Završite izgled

Nosite mat ruž kakav jeste ili nanesite prozirni sjaj ili malu količinu hajlajtera na sredinu usana za dodatni sjaj. 

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner