Background adbanner
Background adbanner

Jedna žena za sva vremena! Sa njom je varao sve svoje žene!

Objavio: rht
25/07/2021 10:46 AM

Kako prenose domaći mediji, Darko Lazić godinama već ima ljubavnicu sa kojom se konstantno viđa, pa čak i dok je bio u braku sa Marinom Gagić.

Darko Lazić-Foto:ATAImages

Kako se saznaje, Darko je godinama svoje partnerke varao sa Gabrijelom Brnjos, a sada su se pojavile i fotografije kao dokazi.

Iako je nedavno otkriveno da je Lazić u vezi s koleginicom Barbarom Bobak, nekoliko dana kasnije su se pojavile njegove i Gabrijeline fotografije. Ona ih je podelila na svom Instagram storiju, a na njima se vidi koliko su bliski. A može se primetiti da je Gabrijela već dugo u njegovom životu.

Ova dvadesetjednogodišnja studentkinja iz Bosne i Hercegovine se amaterski bavi pevanjem, pa je jasno da je Lazić slab na pevačice.

Da su Gabrijela i Darko Lazić dugo bliski i da se već godinama viđaju, dokazuje i fotografija iz 2019. godine, koju je ova crnka pre nekoliko dana podelila na svom profilu na Instagramu.

Izvor: IDJ

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x