Background adbanner
Background adbanner

Jedna žena za sva vremena! Sa njom je varao sve svoje žene!

Objavio: RHT
25/07/2021 10:46 AM

Kako prenose domaći mediji, Darko Lazić godinama već ima ljubavnicu sa kojom se konstantno viđa, pa čak i dok je bio u braku sa Marinom Gagić.

Darko Lazić-Foto:ATAImages

Kako se saznaje, Darko je godinama svoje partnerke varao sa Gabrijelom Brnjos, a sada su se pojavile i fotografije kao dokazi.

Iako je nedavno otkriveno da je Lazić u vezi s koleginicom Barbarom Bobak, nekoliko dana kasnije su se pojavile njegove i Gabrijeline fotografije. Ona ih je podelila na svom Instagram storiju, a na njima se vidi koliko su bliski. A može se primetiti da je Gabrijela već dugo u njegovom životu.

Ova dvadesetjednogodišnja studentkinja iz Bosne i Hercegovine se amaterski bavi pevanjem, pa je jasno da je Lazić slab na pevačice.

Da su Gabrijela i Darko Lazić dugo bliski i da se već godinama viđaju, dokazuje i fotografija iz 2019. godine, koju je ova crnka pre nekoliko dana podelila na svom profilu na Instagramu.

Izvor: IDJ

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x