Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

Jedan mladi jutjuber pomagao je jednoj porodici koja nije stajala dobro finansijski sve dok nije saznao šta mu rade iza leđa! (VIDEO)

Objavio: RHT
01/04/2021 2:00 PM
Miloš Kostić-Foto:Printcsreen/instagram

Naime mladi jutjuber Miloš Kostić pomagao je jednoj porodici, romske nacionalnosti, koja ne stoji dobro sa finansijama. Počeo je da pomaže 2019. kada je upoznao mladog Medžija. Hteo je Medžija da izvede na pravi put time što mu daje novac, a on za uzvrat da ne dolazi u Knez Mihajlovu da traži novac ljudima.

Juče je izbacio video gde je objavio da je saznao da je Medžijev otac snimao razgovore sa jutjuberom.

Kako saznajemo on je tražio novac od jutjubera koji mu zvanično ne pripada, ali Miloš je obećao da će im davati 30.000 dinara mesečno. I tog meseca Miloš nije bio u mogućnosti da im da odmah novac i oni su odlučili da ga pozovu i snime taj poziv. Kada je jutjuber spomenuo da on daje novac, a da otac nagovara dete da priča loše stvari o jutjuberu u gradu on je bez blama rekao “to stoji, ali kada možeš da nam daš pare”.

Više o pogledajte u videu!

Video converted from youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner