Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci. POŽAR U MIRIJEVU! Gust crni dim kulja na sve strane (VIDEO)

JANJUŠ SKOČIO NA ANELI ZBOG MAJE! Trese se sve, pljušte uvrede i svađe, SKANDALČINA UŽIVO

Objavio: RHT
23/02/2024 10:06 PM

Janjuš skočio na Aneli zbog Maje!

U jeku svađe Maje Marinković, Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

Janjuš korišti Anelinu ćerku Foto:Hype tv/Youtube printscreen

Foto:Hype tv/Youtube printscreen

Foto:Hype tv/Youtube printscreen, Janjuš skočio na Aneli zbog Maje

Iizgovorili su najgnusnije reči i na sve načine pokušavali da se najstrašnije isponižavaju. 

Bivši košarkaš je besneo sa bivšu devojku, a Aneli je u pokušaju da se uključi u svađu.

Sprečena tako što ju je Janjuš ščepao i sklonio od sebe.

Kako se može videti na snimku u nastavku ovog teksta Aneli je ostala u šoku što ju je Janjuš napao pred svima.

Pogotovo pred Majom, a da situacija bude još gora Janjuš joj je uputio i brojne psovke tom prilikom. 

– U j*bem li ti, sedi dole, ne prilazi tamo! – poručio je razjareni Janjuš.

Maja nije mogla da sakrije osmeh sa svog lica dok se ovo dešavalo, jer je bivši košarkaš napao Aneli, a ne nju, iako mu je svašta izgovorila. 

Podsetimo, Maja je nakon Janjuševog povratka posle teške porodične tragedije i gubitka brata, istakla da će spustiti loptu i da se neće svađati. Međutim, mir nije dugo zavladao.

Sukob između Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić dostigao je vrhunac kada je Janjuš, u besu napravio scenu Aneli. Uputio joj brojne psovke.

Ova situacija je izazvala veliku pažnju javnosti, a snimak incidenta brzo se proširio društvenim mrežama.

Ovaj događaj je dodatno zakomplikovao već napetu situaciju između tri učesnika rijaliti programa, a mnoge zanima da li će rat između njih ikada da se završi. 

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. 
SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/E.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner