Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BARBARA BOBAK PODRŽALA DESINGERICU! Pevačica otkrila da bi otišla na nastup repera! CITY HYPE! Ema Radujko ISKRENO o Breskvici! Rasta priznao da ne sluša Desingericu! (VIDEO) HITNO SE OGLASILA ALEKSANDRA SUBOTIĆ! Ovo više neće tolerisati: “I vi biste imali silikone, ali nemate para!” “ODLUČILA SAM DA SE RASTANEMO…” Goca Tržan ne može više da ćuti, potvrdila sve javno! OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica”

JANJUŠ PRIŠAO ANELI NAKON ABORTUSA! Zgrozio izjavom, oprostio se od nje, Ahmićeva ne može da dođe sebi, stravične scene!

Objavio: RHT
21/06/2024 7:25 PM

Janjuš prišao Aneli nakon abortusa

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Nakon što je Marko Janjušević Janjuš saznao da se Aneli Ahmić vratila sa abortusa, odlučio je da se obuče i da joj odmah priđe.

Janjuš prišao Aneli nakon abortusa

Njih dvoje su zajedno plakali u kući Odabranih, a onda mu je ona poručila da joj ne prilazi.

-Nemoj da mi prilaziš – rekla je Aneli.

– Kako si? – upitao je on, a Aneli je samo plakala.

 Imam svašta da te pitam – dodao je Janjuš kroz suze.

Janjuš je ustao, uzeo psa Vesnu i oprostio se od bivše, što je sve šokiralo.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Ako ti išta znači mnogo sam te voleo – poručio je Janjušević.

-Ne znači – dodala je Aneli.

Njoj su nakon toga prišli cimeri, koji su se slomili pored njenog kreveta i plakali sa njom.

Janjuš zgrozio sve izjavom

Marko je potom otišao u dvorište i žalio se Zoli koliko mu je teško zbog situacije kroz koju prolazi sa Aneli, a onda izjavom zgrozio sve, budući da ju je u najtežim trenucima ostavio, komentari su na mrežama.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

-Moram da ostanem, a ne mogu da je gledam. Koliko god da je izgledalo da ja to neću, samo da je bilo malo normalnije… Hteo sam, čoveče. Došao sam i da pričam. Ko zna kad je ona to odlučila, to nije moglo da se spreči – govorio je Janjuš.

Aneli abortirala danas

Aneli Ahmić danas je abortirala dete Marka Janjuševića Janjuša u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu. Ona je na kliniku stigla nešto pre 11 častova, a napustila je malo posle 15 časova.

Pratilo ju je obezbeđenje, koje ju je sve vreme držalo za ruku, a detaljnije u odvojenoj vesti.

Hypetv.rs/E.B./Alo!

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

“Bivsem sam davala pare za hranu, a on ih je trosio na kladionicu!” SARA STANKOVIC “Pretio mi je!”

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner