Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica” SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Lepi Mića i Asmin Durdžić zaratili na krv i nož! U sve umešana i policija “NEKA KAŽE GDE ĆE BITI I GLEDAJTE P*RNOGRAFIJU ASFALTA” Kristijan uzvraća Caru koji ga je pozvao na SUOČAVANJE STANISLAV KROFAK IDE NA OPERACIJU?! Maja Marinković otkrila sve detalje ANELI NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA PROGOVORILA O STANIJI I ASMINU! Starleta otvorila dušu:”Sita i ja samo jedan video pogledale, smejale smo se do jutra” OPROŠTAJNA POSETA! Vučić primio ambasadore Kanade i Švajcarske (FOTO)

JANJUŠ PROČITAO ŠOKANTNO PISMO! Presekao i odlučio da saopšti pred svima odluku, ne može više da izdrži!

Objavio: RHT
15/06/2024 4:54 PM

Janjuš pročitao šokantno pismo

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

U rijalitiju, trenutno je u toku anketa. Ukućani biraju najkoristoljubivije osobe.

Kada je na red došao Marko Janjušević Janjuš, on je uzeo pismo i pred svima ga pročitao.

-Prva osoba je čovek koji koristi da dodiruje devojke, a to je Majčica. Broj dva je Danka koja je koristila vreme da mi pomogne u rehabu – prvo je saopštio svoj izbor u anketi Janjuš, a onda rekao.

Janjuš pročitao šokantno pismo

– Sad ću pročitati jedno pismo… Poštovani sude i gledaoci, više se obraćam ljudima koji gledaju atak na mene i pokušavaju da mi ubace reč u usta, pokušavaju da me obogalje svojim stavom i blate moj ugled, s tim vas obaveštavam da svi oni mogu samo da mi p**uše k***c – rekao je besno Janjuš, a onda se nadovezala njegova bivša partnerka Maja.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

– Janjuš je broj jedan koji seje decu pa ih onda šutne, svi znaju koliko je koristoljubiv i gleda materijalnu stranu, uvek gleda ko je prva tema i na koga će da se nakače. Broj dva je Uroš koji je koristio ljude u prijateljstvu u trenutcima kad si se posvađao sa Aneli si bio dobar sa mnom i na trećem mestu Miona koja me je izdala u prethodnom rijalitiju, koristiš i Ša da sprema tikvice i onda ga ne poštuješ – rekla je Maja.

Aneli sestra prenela informacije

Inače, Aneli je nedavno otkrila da ju je Marko Janjušević Janjuš terao da abortira, a da je ona donela odluku da zadrži dete, međutim, ponovo je poljuljana. Sinoć je u rijaliti ušla njena sestra Sita Ahmić, koja joj je prenela informacije, nakon čega se Ahmićeva požalila Marku Đedoviću.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

– Sita… Svašta mi je rekla, pričala mi je za njega, u šoku sam sada. Sve prepiske izašle, pisao Ivi Grgurić dok je bio u žasloti, kaže da kakva god da je Maja, da je sve u pravu, Danku je zvao u rehab, Maji je utorak govorio da dođe, svašta. Podržavaju šta god da odlučim, mama šećer, nije joj dobro. Kaže kada gledamo kao da gledaju mene i Asmina. Kad sam videla nju, počela sam da vrištim. Rekla mi je da slušam tebe, Miću, Slađu, nju da pozdravim. Dodala je da je Asmin slagao da je bio sa mojim bratom na ručku. Rekla mi je da je zapraćivao žene, slao im poruke, Iva Grgurić objavila prepiske – rekla je Aneli.

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner