Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dnevni horoskop za utorak, 16. jul: Bikovi će imati problema u ljubavi, a Ribe čeka emotivni raskol DAČIĆ: HELIKOPTERI SA VATROGASCIMA KREĆU UJUTRU! Srbija šalje pomoć Republici Severnoj Makedoniji u gašenju požara ŠTA AKO NA LETOVANJU OSTANETE BEZ PASOŠA? Ovo je detaljna procedura ako vam neko ukrade dokumenta NEDELJNI HOROSKOP! OPREZ! Vodite računa, zvezde vas upozoravaju UNA ČOLIĆ SE SKINULA U TOPLES, PA POZADINU STAVILA U PRVI PLAN! Ćerka Zdravka Čolića šokirala objavom! (FOTO) OPA! PUKLA TIKVA! MC STOJAN DOBIO PEDALU!? Zorana šeta fudbalera!? Pevačicu sportista odveo na more TRAGIČNA SUDBINA! “MOJA MAJKA JE IZVRŠILA SUICID!” Pevačica Dragica Zlatić jecala u suzama tokom emisije: “OTAC JE TUKAO MAMU, GLEDALI SMO TO!” LUKA I SOFIJA ISKEŠIRALI 2.500.000 EVRA ZA STAN! Prve komšije im Đokovići, luks nekretnina se nalazi u Crnoj Gori na ovoj lokaciji! TANGICE SE UVUKLE, SVE PUCA! ZAPALILA MASU! Vrela, a tek od pogleda na grudi se diže pritisak! (FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE MIONE:”Bila sam kod roditelja uzela sam svoje stvari” “ANITA NE VOLI ŽENE!” Ekskluzivno u D-Castu-u Milica Veselinović: “Mensur mi nije davao da nosim pocepane farmerke!” ZA SAMO JEDNU PESMU DOBILA POLA MILIONA EVRA! Pevačicu kitili zlatom, prizor od kog se zavrti u glavi NAJSKUPLJA KUĆA NA ESTRADI, ZASTAJE DAH OD POGLEDA! VILA NA DEDINJU, STILSKI NAMAŠTAJ, SKUPOCENE SLIKE! Uložila pola milona! Baškari se u luksuzu! (FOTO) “BAJI PUKAO ALBUM, PA HOĆE REKLAMU PREKO MENE!” Desingerica brutalno uzvratio Slobi Radanoviću “On i ja u duetu, to je samo SAN! I to KOŠMAR!” JEDINI MUZIČKI MENADŽER KOJI IMA MUZIČKO OBRAZOVANJE! Detalji iz života Saše Mirkovića koje niste znali a OVE REČI su njegova VODILJA KROZ ŽIVOT MILICA VESELINOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O BIVŠOJ CIMERKI I AFERI:”Aleksandri je počeo da se sviđa Bilal, očima sam mu pokazala da skloni bubicu”

DEFINITIVNO KRAJ! Janjuš presekao pa doneo odluku vezano za Aneli i bebu

Objavio: RHT
10/06/2024 9:06 AM

Janjuš presekao pa doneo odluku!

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić mesecima unazad imaju problema u komunikaciji. Sada kada je ona ostala trudna svi su mislili da će se situacijua promeniti, ali do toga nije došlo. Situacija između njih dvoje sve gora i gora. A Janjuš više ne želi sa Aneli ni da razgovara, jedino što je javno priznsao jeste da će prihvatiti sve dužnosti oca koje bude trebao.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Trudim se da budem koliko toliko okej i da skupim snage da ovo izdržim. Mislim da nema popravke i nikakvog rešenja, ne znam kuda ovo vodi. Ja se pitam šta i kako. Sinoć me je uhvatilo preko svega, stiglo me je opet sve, danas sam se probudio da malo dođem sebi, malo taj bazen, da skrenem misli – rekao je Janjuš.

Janjuš presekao pa doneo odluku

Na duši mi je da sam jako nesrećan trenutno, ma sve. Ne znam šta je, da je ovde dobro pa i da ne razmišljaš, a ovako ovde nije dobro. Sve se to skupi, sve je to loše. Neko ko je u drugom stanju, prolazi pored tebe, ne pričaš, a kad pogledaš situaciju i bolje je. A da te pita neko da li je to normalno, naravno da nije. Juče mi je rekla da se seli tamo i da joj se ne obraćam – rekao je on.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

– Od kajanja sada nemam ništa, šta ti vredi kada se već desilo?! Iz ovog ugla se kajem što nismo pazili, ali ne vredi ti ništa. Rekao sam sve, moja odluka je da sve što bude trebalo, imaće moj broj telefona, sve prihvatam i naravno da sam neko ko u životu ne bih mogao da ne budem u kontaktu i da se ne posveti svom detetu. Jedan od najvećih problema je da kažem Kruni šta se desilo i šta će se dešavati. Da tata čeka dete s drugom ženom i da sve što je između nas bilo, da se ništa neće promeniti, da ću i dalje da je volim najviše na svetu i da će ona kroz odrastanje shvatiti šta se desilo – dodao je Janjuš. Ne želeći dalje da polemiše o toj temi i o Aneli.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner