Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BARBARA BOBAK PODRŽALA DESINGERICU! Pevačica otkrila da bi otišla na nastup repera! CITY HYPE! Ema Radujko ISKRENO o Breskvici! Rasta priznao da ne sluša Desingericu! (VIDEO) HITNO SE OGLASILA ALEKSANDRA SUBOTIĆ! Ovo više neće tolerisati: “I vi biste imali silikone, ali nemate para!” “ODLUČILA SAM DA SE RASTANEMO…” Goca Tržan ne može više da ćuti, potvrdila sve javno! OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica”

“Janjuš ili Ša će POBEDITI?!” Ekskluzivno! Petrući otkrio POBEDNIKA rijalitija?! (VIDEO)

Objavio: RHT
21/06/2024 7:00 PM

Janjuš ili Ša će POBEDITI?!

Marko Petrušević Petrući stekao je ogromnu popularnost učešćem u rijalitiju.

Mnogi ne znaju je da je ovaj mladić takođe i talentovani pevač.

Foto: Hypetv

Petrući sada živi mirno i skromno, daleko od kamera i reflektora. Uprkos tome, rado je pristao na poziv vredne ekipe HYPE televizije za ekskluzivni intervju.

Sa Petrućijem smo se našli u jednom parku u njegovom naselju, kako bismo saznali šta se dešava novo u njegovom životu. Takođe smo prokomentarisali i brojne rijaliti učesnike.

Foto: Hypetv

Na početku intervjua Petrući nam je priznao da peva po veseljima, ali da nema ambicije da postane velika muzička zvezda.

Rekao je da ga veći broj ljudi prepoznaje iz rijalitija, te da se mnogi šokiraju kada saznaju da je on zapravo dobar pevač.

Nijedan posao mu nije stran, panam je priznao da se bavio građevinom, dostavom, konobarisanjem…

Foto: Hypetv

Još uvek se povremeno bavi poslovima dostave, te tvrdi da ga ne zanima ponovno učešće u rijalitiju.

Spomenuli smo i njegovu vezu sa kontroverznom Anastasijom Stanojević Palčicom. Rekao je da je iz rijalitija izašao sa nulom, te da je zbog Palčice ostao bez para!

Takođe je dodao da smatra da se spasio Palčice.

Foto: Hypetv

Janjuš ili Ša će POBEDITI?!

Poznato je da su Petrući i Nenad Aleksić Ša bliski prijatelji, a šokirala nas je Petrućijeva izjava da je Ša zaslužio da pobedi u rijalitiju!
Pitali smo ga ko će po njegovom mišljenju pobediti u trenutnoj sezoni rijalitija. Izjavio je da bi najviše voleo da to budu Janjuš ili Ša, sa kojima je blizak.

Foto: Hypetv

Bliži je sa Ša, a i smatra da bi Ša više značila pobeda. Iako smatra da reper nema velike šanse za pobedu, nada se da će se to desiti.

Ceo ekskluzivni intervju pogledajte u videu ispod.

Hypetv.rs/D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner