Background adbanner
Background adbanner

JADNIJE I BOLESNIJE NE MOŽE: Marko Vidojković pozvao da se večeras navija za BRAZIL protiv NACISTIČKE SRBIJE?! Reprezentativce Srbije nazvao “bagrom” i to samo zbog ovoga

Objavio: RHT
24/11/2022 1:08 PM

Marko Vidojković pozvao je narod da večeras navija za reprezentaciju Brazila na prvom meču koji srpska reprezentacija igra u Kataru.

Foto: Screenshot Youtube

Piksijeve orlove koji večeras igraju derbi sa “kariokama” Vidojković je nazvao “SNS reprezentacijom” poručujući da će on navijati za Brazil.

– Poslednji put kada si mogao da navijaš za Srbiju bilo je 2010. godine, kada smo dobili Nemačku… Posle toga SNS je preuzela kontrolu nad svim delovima društva, naročito nad fudbalom – rekao Vidojković odgovarajući na pitanje zašto fudbalsku reprezentaciju naziva “SNS reprezentacijom”.

Nisu moji. Ja to ne mogu da prevaziđem. Kad se setim te slike iz aviona, meni krene da pulsira… Ne mogu da navijam na ovu bagru, bre – lupetao je Vidojković. 

Ničim izazvano, Vidojković je potom državu i nacionalni tim uporodio sa Nemačkom tokom Drugog svetskog rata.

Zamislite, nalazimo se u nacističkoj Nemačkoj. I sad da ja navijam za tu reprezentaciju nacističke Nemačke – odvalio je Vidojković.

Iako je to Vidojković što je mnogo- mnogo je.

Izvor: Republika/HypeTV

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x