Background adbanner
Background adbanner

“JA SAM RIBA S KARABURME, A KO SI TI”? Voditeljka otkrila detalje sa snimanja emisije “Brak na neviđeno”

Objavio: RHT
07/04/2021 8:00 AM

Nakon ekipe iz Zadruge, Ognjen Amidžić je uveo drugu grupu gostiju. Kaja Ostojić, Vera Matović, Angelina, Đus i voditeljka emisije “Brak na neviđeo” Milica Kon koja je počela aktuelnom temom iz pomenute emisije. Voditeljki je naime pretila mlada, unevši joj se u lice tokom snimanja i preteći joj. Milica je između ostalog prepričavala ostale takmičarke, pa je spomenula poslednji slučaj koji je tresao javnost.

Foto: Printscreen

– Ti si mi ga birala, ti si kriva, jesi ti normalna, zaboravi sve što smo snimali, ovo je ponižavanje, ja sam riba sa Karaburme, šta si mi ovo dovela, reči su mlade koja je voditeljku Milicu u emisiji” Brak na neviđeno” izbacila iz takta.

– Ona samo što nije demolirala hotel, mislila sam da se šali, ali je bila itekako ozbiljna, videla sam mržnju u njenim očima, nije mi bilo svejedno, rekla je Milica Ognjenu.

Foto:Printscreen
Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x