Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UROŠ ŽIVKOVIĆ OSTAO GLADAN! Nakon promocije SLOBE RADANOVIĆA u potrazi za hranom (VIDEO) “POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči!

BELIVUKU I MILJKOVIĆU SE DANAS NASTAVLJA SUĐENJE: Ivode se dokazi sa “Skaja”!

Objavio: RHT
04/03/2024 11:04 AM

Belivuku i Miljkoviću se danas nastavlja suđenje

nastavlja se suđenje
Foto: Printscreen YouTube/Ilustracija

Suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi koju čine pripadnici Veljka Belivuka i Marka Miljkovića nastavlja se danas u Specijalnom sudu u Beogradu, a sudija je naložila da se suđenje održi i u naredna tri dana – sutra, četvrtak i petak. Dodatno, sud je naložio da se na suđenje ponovo dovedu okrivljeni saradnici Srđan Lalić, Nikola Spasojević i Bojan Hrvatin.

Ova organizovana kriminalna grupa suočava se sa optužbama za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanja. Njihova delovanja su se protezala kroz različite segmente kriminala, a optužnice su izazvale veliku pažnju javnosti zbog brutalnosti zločina koje se navode.

Posebno je zanimljivo to što se na ovom suđenju očekuje izvođenje dokaza koji su prikupljeni putem kriptovane aplikacije “Sky”. Sudsko veće je na prethodnom ročištu saopštilo da je prihvatilo komunikaciju preko ove aplikacije kao validan dokaz. Prema optužnici, članovi kriminalne grupe su putem ove aplikacije planirali ubistva i slali fotografije ubijenih muškaraca, što će biti ključni elementi u procesu dokazivanja njihove krivice.

Očekuje se da će tokom ovih dana suđenja biti predstavljeni ključni detalji o delovanju ove grupe, dok će javnost imati priliku da sazna više o sadržaju komunikacije koja je ključna za optužbe koje su iznesene protiv optuženih.

hypetv.rs/republika.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner