Background adbanner
calendar

Utorak 6. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SLAVNA GLUMICA SE OBRATILA ĐOKOVIĆU! Šeron Stoun uputila snažne reči Novaku, pa podelila njegov zagrljaj sa kćerkom Tarom VRELA MAMA! Nakon 6 meseci od porođaja pozirala na krevetu BRESVICA DOŽIVELA NEPRIJATNOST U CRNOJ GORI! Pevačica ostala bez svega, a evo i ko je glavni krivac MAJA SE UDAJE U CRNOJ GORI ZA STANISLAVA!? Organizovano tajno venčanje!? PUKLA TIKVA! RASKINULI INDI I ZORAN MARJANOVIĆ?! Otkriveni svi detalji raspada veze OBAVEŠTENJE ZA PENZIONERE! Fond PIO objavio sve detalje, saznajte kolika vas penzija čeka VREMENSKA PROGNOZA! U Srbiji danas pretežno sunčano vreme, temperature do 30 stepeni “VELIKI SI, BRATE” Janjuš istetovirao LIK POKOJNOG BRATA: ”Nisi bio sam, putuj spokojan” (FOTO) HOROSKOP ZA UTORAK, 6. AVGUST! Vage će imati ljubavne probleme i komplikacije, Škorpije očekuje velika svađa u porodici ZOVITE HITNU POMOĆ! Jelena Krunić u jako lošem stanju! Jedva govori: “Padala sam u nesvest…” OVO JE JELOVNIK TOM KRUZA! Ima 15 obroka dnevno, njegova dijeta je rigorozna! GDE SA KUĆNIM LJUBIMCIMA U VREME ODMORA? Da li pse treba ostavljati na čuvanje, a mačke same? Evo rešenja! NEMA VIŠE ŠOK CENA! RUSI NAPUŠTAJU STANOVE: Tržište nekretnina u Beogradu stabilno TANJA SAVIĆ POKAZALA ATRIBUTE! Evo čime je osvojila 11 godina mlađeg dečka (FOTO) “HVALA TI DIJANA, TO JE TVOJE REMEK DELO!” Poznata srpkinja poslala snažnu poruku Novaku i njegovoj majci, pa objavila ovaj snimak! (VIDEO) HALJINA PRIPIJENA UZ TELO, A ATRIBUTI SEVAJU! Seka Aleksić objavila vrele kadrove sa jahte, muškarcima popadale vilice! (FOTO)

IZOPERISAO SE CEO, A U IRANU MU USTANOVILI BOLNU EREKCIJU: Bolna istina o polnom organu Nevena Ciganovića

Objavio: RHT
25/09/2023 1:41 PM

Bivši učesnik rijalitija “Parovi” Neven Ciganović već dugo vremena skreće pažnju na sebe, zbog mnogobrojnih plastičnih operacija kojima se podvrgao tokom prethodnih godina.

Foto: Printscreen Instagram

Modni stilista iz Hrvatske bio je učesnik “Velikog brata”, “Farme” promenio je lični opis, a na društvenim mrežama često se mogu pronaći komentari da podseća na lutku.

Cigi nikada nije krio da je veliki ljubitelj plastičnih operacija i tetovaža, pa on danas više liči na lutku nego na čoveka.

– Kada sam bio u srednjoj školi, odlučio sam da smršam, pa sam postoa anoreksičan i bulimiča. Bio sam jako opsednut svojim izgledom – rekao je on jednom prilikom.

On je davno priznao da se u Italiji, dok je radio kao model, podvrgao plastičnoj hirurgiji i to da bi podigao kapke, dva puta je išao pod nož da bi pojačao jagodice i bradu, a usta je napumpao silikonima.

Foto: Printscreen Instagram

Išao je u Iran da operiše već operisani nos. Tokom operacije ustanovili su mu prijapizam, neželjenu erekciju, bolnu i koja nije izazvana sek*ualnom željom.

U Istanbulu je deo kose presadio na obrve, za koje je hteo da budu čupavije nego do tada.

Na telu ima preko 20 tetovaža, a samo neke od njih su sunce, sidro, poljupci, natpisi, ptice, a ima istetoviranu i Severininu sliku. Kasnije Cigi se susreo sa pevačicom koja ga je izvređala zbog fizičkog izgleda, pa se razočarao.

Foto: Printscreen Instagram

Neven je u Londonu svojevremeno snimao emisiju “Plastičan i ponosan”, a u istoj je njegova prijateljica otkrila kako je u mladosti bio skroman i stidljiv dečko.

– Samo želim da zaustavim starenje. Želim da izgledam kao da imam 47 zauvek – rekao je Ciganović.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / alo.rs

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner