Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Mart, 2023

IZ SKANDALA U SKANDAL: Nakon tuče sa sestrom, Indi zaustavila policija, pa joj sledi kazna!

Objavio: RHT
01/02/2023 3:30 PM

Indira Indi Aradinović, pevačica, opet se našla u problemima nakon tuče sa sestrom Editom.

Foto: Printscreen/Instagram

Danas joj je saobraćajna policija u Beogradu napisala prekršajnu prijavu zbog vožnje bez vozačke dozvole, koja joj je oduzeta pre nekoliko dana. Prema izvorima iz domaćih medija, policija ju je zaustavila na Karaburmi i napisala joj prekršajnu prijavu.

Prema zakonima Republike Srbije, za ovaj prekršaj predviđena je kazna od 15 dana zatvora ili novčana kazna u iznosu od 100.000 do 120.000 dinara, kao i 14 kaznenih poena, uz zabranu upravljanja vozilom u periodu od osam meseci.

Ovo nije prvi put da se Indi suočava sa pravnim problemima. Njena nedavna tuča sa sestrom Editom takođe je privukla pažnju javnosti. Sada, sa novom prekršajnom prijavom, Aradinović će morati da se suoči sa novim izazovima i posledicama svojih akcija.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner