Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

IZ DŽIPA U FIĆU! BAKA PRASE PROVOZAO NOVU MAŠINU BEOGRADSKIM ULICAMA!

Objavio: RHT
17/04/2021 8:00 AM

Mnogi su Baku prozivali i zbog bahate vožnje, a da li je to rešio da promeni, ostaje da vidimo

Jutjuber Bogdan Ilić poznat kao Baka Prase provozao je svoj novi automobil koji je znatno manji od onog koji je vozio ranije.

Baka Prase provozao se centrom Beograda u “Fići”, a društvo mu je pravila jedna devojka. Cena ovog automobila kreće se od oko 20.000 dolara.Iz Džipa u u fiću, Baka Prase provozao novu mašinu Beogradom, jutjuber već naišao na kritike

Bogdan Ilić (Baka Prase)-Foto:Printscreen/Instagram

Inače je Baka poznat po luksuznim “mašinama” čije fotografije redovno objavljuje na društvene mreže. Jutjuber je često pokazivao javnosti svoj “Porshe” i “Lamborghini”, a sada je prešao na manji automobil.

Mnogi su Baku prozivali i zbog bahate vožnje, a da li je to rešio da promeni, ostaje da vidimo.

Baka Prase ne krije da je zgrožen ponašanjem svog kolege jutjubera koji je na najgnusniji način isprozivao žene.

Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133