Background adbanner
calendar

Ponedeljak 26. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“SVAKOME JE JASNO ŠTA JE REKLA” Vučić o PRETNJAMA Tamare Skrozzo DOKTORI SE BORE ZA ŽIVOT BORE ČORBE! Frontmen Riblje čorbe nalazi se u teškom stanju, ovo su svi detalji! “MUKA MI JE OD ANITE!” Ekskluzivno! Saška Karan URNISALA rijaliti pobednicu! (VIDEO) “TANJA SAVIĆ JE PUKLA S MOZGOM!” Zorica Marković se brutalno obrušila na pevačicu: “Koncert u Beogradu je veliki zalogaj, ona nema hit deset godina!” Oglasio se Ivica Dačić povodom zadržavanja Severine na granici: “SAMO NEMOJ DA NAM HRVATSKA DRŽI PRIDIKE” “BORO, LEGENDO, DRŽI SE!” Predsednik Aleksandar Vučić poslao snažnu poruku frontmenu grupe Riblja Čorba! (FOTO) “ODRŽAVAM LEKOVIMA…” Niko nije znao da se Suzana Jovanović bori sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, a evo u kakvom je stanju “DAMA SA JAHTE SE SAD OSTRVILA NA VUČIĆA!” Saša Mirković brutalno o Severini: “Zovem odmah Kojiće i Milana da je prigrle nazad da ne bi bila večita žrtva!” EVO KAKO IZGLEDA JOVANA STOJILJKOVIĆ TIK PRED POROĐAJ! Glumica obukla crnu mini haljinu! (FOTO) VUČIĆ SE OBRAĆA GRAĐANIMA: Ima važnih vesti (UŽIVO) DECA NAŠIH GLUMICA OTVORENO PRIČALI O EROTSKIM SCENAMA SVOJIH MAJKI! Priznali sa čime su se suočavali tokom školskih dana zbog toga! PET GODINA SU TRAJALE PRIPREME PROMENE POLA! Mika i Giba su sada Ivana i Ana! Jedna se i udala, a ovako je njihova majka Rada pričala o svemu! “PUSTITE BABA-DEVOJKU U SRBIJU NEKA JE PRANGIJAJU KLINCI!” Hrvati brutalno udarili na Severinu nakon skandalozne situacije na granici! HYPE TV PROGRAM ZA UTORAK, 27. AVGUST! Ekskluzivno emisija (NE) DOKAZANI! ANA KORAĆ ŽARI I PALI U HRVATSKOJ! Skinula se, sa jahte odzvanja “Veseli se srpski rode”, a vreli kadrovi mame na greh (FOTO) MAJA MARINKOVIĆ TRUDNA?! Procurili strogo čuvani detalji, Stanislav ZANEMEO kada je čuo srećne vesti

Ministar POLICIJE se oglasio o Severininom SLUČAJU: Evo šta će zatražiti!

Objavio: RHT
26/08/2024 1:40 PM

Ministar POLICIJE se oglasio o Severininom SLUČAJU

Severina Vučković glavna je tema srpskih i hrvatskih medija zbog njenog zadržavanja na granici između dveju zemlja.

Foto ATA Images

Pevačica se posle razgovora sa policijom i detaljne procedure ipak samovoljno vratila u Hrvatsku, iako je, kako se navodilo, mogla na kraju da uđe u Srbiju.

O ovom slučaju oglasio se ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik Vlade Srbije, Ivica Dačić.

Ministar POLICIJE se oglasio o Severininom SLUČAJU

“Severina nije ni privedena ni uhapšena, niti joj je odbijen ulazak u Srbiju. Ali je zadržana zbog kontrole”, rekao je Dačić.

On je najavio da će zatražiti “ukidanje spiskova”, kada je reč o verbalnim deliktima, piše Kurir.

nastavak koalicije
Ivica Dačić Foto: A.K./ATAImages

Šta je Severina PRIČALA POLICAJCIMA?

Vučkovićeva je na srpskoj granici zaustavljena u 19:35 časova. Na granici je, prema pisanjima medija, bila zadržana do 23:35 sati, kada su joj vraćena dokumenta nakon čega se vratila u Hrvatsku.

Pevačica je trebalo u Srbiji da nastupi na jednom 18. rođendanu koji je počeo sinoć u 23 časa, ali do toga, zbog cele situacije, nije došlo.

Foto Goran Ristovski/ATAImages

DUPLI SPEKTAKL ACE LUKASA

Uskoro se održava spektakl u Sloveniji. U ljubljanskoj Areni Stožice 23. novembra će se održati projekcija filma “Stravično”, što predstavlja nastavak prvog dela filma “Pokidan”. Rediteljka je i ovog puta čuvena Suzana Purković.

Posle premijere filma, Aca će održati koncert u ovoj dvorani.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Uskoro kreće IMANJE

Rijaliti program pod nazivom “Imanje” nešto je drugačije što ćete gledati na nekom televizijskom kanalu. HYPE vam donosi seosku priču, a učesnici će morati da rade poljoprivredne poslove ne bi li opstali. Takođe, moraće da paze domaće životinje i čine sve što treba kako bi opstali u ovakvom domaćinstvu. Plac u Lisovićima će biti njihova oaza…

Sve vesti iz Imanja čitajte OVDE.

Hypetv.rs V.M./Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner