Background adbanner
Background adbanner

Ivana Milojević: Trudom, radom i strpljenjem do posla snova! U emisiji Chit Chat otkriva sve što biste želeli da znate!

Objavio: RHT
23/06/2022 10:04 PM

Ona ima posao iz snova, oblaci su njeno radno mesto, Ivana Milojević , u emisiji Chit Chat otkriva sve ono što biste želeli da znate o avijaciji.

Završila je školu za pilote u Londonu. Kako i sama kaze vrednost, upornost, trud i rad se na kraju moraju isplatiti.

-Moj otac je pilot, i još kao dete  sam bila u pilotskoj kabini, ljubav prema avionima datira od detinjstva, i logično je bilo da ću da se bavim ovim poslom. Sa mamom sam otisla u Vršac, i prijavila se za akademiju, tata nije znao….dok me nisu primili-ističe lepa Ivana i dodaje:

-Imala sam tu sreću, da se školujem u Londonu i taj grad sam jako zavolela…I dan danas mu se vraćam. Ja sam na moj posao čekala 5 punih godina, nije mi preko noći ništa došlo, zato svi oni koji žele da se bave ovim poslom, pre upisivanja akademije moraju da naprave dobru kalkulaciju-završava Ivana.

Celu epizodu pogledajte u emisiji Chit Chat, autora i voditelja Nemanje Kovačevića u nedelju od 16:00h na Hype televiziji!

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x