Background adbanner
calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pevačica bila u vezi sa BOROM SANTANOM, A ZAPLAKALA JE NA POMEN BIVŠE DEVOJKE! Kontroverze tu NE PRESTAJU! ZEMLJOTRES POGODIO SRBIJU! Evo gde se tlo treslo! OTKRIVENO KADA SE STEFAN KARIĆ VRAĆA U RIJALITI! Osman se oglasio, pa otkrio zdravstveno stanje sina! Naglo mu pozlilo, nije mogao da izdrži! “KAČAVENDA I ANĐELA ĆE BITI NAJBOLJE PRIJATELJICE!” Ana Ćurčić bez dlake na jeziku rekla šta misli o njih dve, pa otkrila ovo! EKSKLUZIVNO! “HTELA SAM DA SE UBIJEM JER SAM ZAVOLELA DRUGOG!” Rada Manojlović konačno otkrila detalje raskida sa Milanom Stankovićem! “MALA NORA ANELI NE ZOVE MAMA, NEGO ANELI!” Skandalozan snimak kruži mrežama! Da li je moguće? “Dragomir je GEJ!” Učesnik rijalitija MEŠA ime DEVOJKE sa kojom je bio, a ovo su NAVODI da ipak VOLI MUŠKARCE! PRONAĐEN NESTALI DEČAK IZ PANČEVA! SLOBA VASIĆ PROŠAO PAKAO ZAVISNOSTI! Pevač zbog lekova za smirenje preživeo horor! POJAVIO SE TESTAMENT BORE ČORBE?! Ovo je poslednja želja legende rok scene?! U SRBIJI VEČERAS JAKO NEVREME! Očekuju se grmljavinske oluje i ogromna količina kiše! U ovom delu naše zemlje biće najgore! NESTAO DEČAK (8) U PANČEVU! HITNO! Nakon završetka nastave, gubi mu se svaki trag! SKANDAL! ANELI DRUGARICA SKINULA GASTTOZZA: Ahmićeva joj besna ZAPALILA AUTOMOBIL? Isplivale ŠOK INFORMACIJE iz prošlosti Loše VESTI za Đokovića?! Čeka ga PAKAO, evo o čemu se radi! KUĆNI VIDEO EME RADUJKO UGLEDAO SVETLOST DANA! Mlada pevačica nastavila da šokira, pokazala GOLE GRUDI! SKANDAL! (FOTO) ANĐELA OPET GURA BANANU! Crnogorka PREDMET SPRDNJE na mrežama: “OVAJ PUT JU JE BAR OGULILA! BANANAMEN se vratio”

“JA IMAM PAPIR DA NE SMEM U RIJALITI” Skandal! Ova učesnica SVA ISKRIVLJENA U LICU! Razbijala kapiju (VIDEO)

Objavio: RHT
09/09/2024 3:57 PM

Skandal! Ova učesnica SVA ISKRIVLJENA U LICU

Foto Antonio Ahel/ATAImages

Ivana Keneški požalila se prvog dana rijaliti programa kako nije trebalo da uđe u ovaj program zbog zdravstvenog problema koji ima.

Razgovaravši u sobi sa Lepim Mićom, ona je opisala kako je sistematski pregled na izvesnoj televiziji lažan.

“Ja nisam Anita i kompanija… Neću da se smirim!”, vikala je Keneški.

“Sedi, alo, Ivana”, Mića joj je govorio.

“Neću, nameštena priča. A ja ne želim da mi neko namešta… Hoću napolje. Ja sam bolesna!”, pričala je Ivana.

“Imala si sistematski pregled koji si prošla”, rekao joj je Lepi Mića, ali je ona imala spreman odgovor.

Jao, taj sistematski… Pinkov sistematski...”, rekla je.

“Šta hoćeš da kažeš”, upitana je.

“To znači da se na sistemastkom i te kako videlo da imam facijalis. Pre nego što je trebalo da uđem, ušao je Mateja u studio, a ja sam pala u nesvest. Pritisak mi je otišao dole, a lekar mi je rekao ‘Kako ti devojko ulaziš sa facijalisom? Zašto ulaziš’, tako me je pitao. A na papiru imam napisano da ne smem da uđem. Treba još dvadeset dana da mi ovo prođe“, istakla je devojka, što se može videti u video-snimku na sredini teksta.

“Ja sam morala da uđem i ušla sam. Ne poštujete me uopšte, a ja vas skroz poštujem”, dodala je, a u tom trenutku se u sobi pojavio Nenad Marinković Gastoz.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Skandal! Ova učesnica SVA ISKRIVLJENA U LICU

Potom je Ivana krenula da pravi lom. Prvo je lupala na kapiju, i tražila da napusti rijaliti. Razlog je, kako je navela, to što nije dobila lekove.

Otišla je potom na ekonomsko imanje i žalila se.

Hoću napolje da izađem. Ne dobijam lekove, ne dobijam ništa. Čekam lekove, stresiram se. Dajte mi nešto za smirenje. Ne mogu više!”, govorila je Ivana, uhvativši se za kablove kod vrata. Isplivao je i ovaj snimak na Instagramu.

Podsetimo, Ivana Keneški je pri samom ulasku u studio voditeljki Dušici Jakovljević rekla za svoj zdravstveni problem.

Šta je FACIJALIS

Reč je o paralizi lica. Karakteriše je asimetrija jednog dela lica. . Oboleli ne mogu da naboraju čelo, zatvore oko. Tačnije, nisu uopšte u stanju da pomeraju deo lica koji je zahvaćen paralizom. Prema podacima na internetu, navodi se i kako je obolelima od facijalisa spušten ugao usana na zahvaćenoj strani.

Hypetv.rs V.M.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner