Background adbanner
Background adbanner

Ivana Aleksić žari i privlači poglede u provodu sa Breninom snajkom!

Objavio: RHT
06/06/2021 4:27 PM

Još uvek zakonita supruga Nenada Aleksića Sha, Ivana Aleksić, izašla je u provodom sa Breninom snajkom Sandrom Miljaković i svojom pojavom privlačila pažnju prisutnih.

Ivana Aleksić-Foto:Printscreen Instagram

Ivana i Sandra su se elegantno obukle za tu priliku i blistale su u crnim kratkim haljinama, a to su pokazale na društvenim mrežama, gde je Sandra objavila njihove fotke, a Ivana ih je ripostovala.

Nenadova supruga je istakla svoje duge noge, kao i Sandra koja je stavila u prvi plan svoja gola leđa.

Foto:Printscreen

– Krije se mala! – napisala je Sandra i označila Ivanu.

Obe su bile nasmejane i odlično raspoložene tokom večeri. Sudeći po Ivaninim poslednjim objavama na Instagramu, ona je rešila da krene dalje i ostavi Nenada u prošlosti nakon njegove javne prevare u rijalitiju sa Tarom Simov.

Izvor: IDJ

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x