Background adbanner
calendar

Nedelja 25. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JELENA PRETUKLA IVANA! Procurio stravični snimak, pesniči i šamara ga, KRV NA SVE STRANE! (VIDEO) NATAŠA BEKVALAC PROGOVORILA O MENTALNOM ZDRAVLJU! Pevačica priznala da je hitno morala da zatraži lekarsku pomoć zbog ovoga! VIŠE NI SIGURAN POSAO NE MOŽE DA POPUNI KLUPE! Deca neće u zanatlije, ni dobra plata ih tu ne privlači! U JEKU RAZVODA OD DŽENIFER LOPEZ, BEN AFLEK UHVAĆEN SA 16 GODINA MLAĐOM LEPOTICOM! Svetski mediji bruje, zna je ceo Holivud! RAK CREVA, TRANSPLANTACIJA BUBREGA, UMRLA JE U TEŠKIM MUKAMA! Legendarna Tina Tarner nastupala je u bivšoj Jugoslaviji a evo kako je Srbi opisuju SANJA MALETIĆ POSTALA MAJKA SA 52 GODINE, A NOVOM OBJAVOM ŠOKIRALA SVE! Pevačica misterioznom porukom iznenadila pratioce! (FOTO) “PRIJA MI KADA ME POREDE SA OCEM!” Nikola Rokvić progovorio o pokojnom Marinku, pa otkrio šta on i njegov brat rade za njega! KRV NA SVE STRANE, TRAGOVI UJEDA! Ivan Marinković objavio DO SAD NEVIĐENE fotografije iz PRIVATNE ARHIVE “MUVAJU ME OŽENJENI!” Milica Todorović šokirala izjavom, rešila da sve obelodani javno! NAŠA PEVAČICA SE UDALA ZA ITALIJANA, PA NAPRAVILA HAOS NA ULICAMA BEOGRADA! Mladoženja pevao serenadu ispred zgrade, pa zaigrali kolo! (FOTO) SUTRA SE MENJA KURS EVRA! Ako idete u menjačnicu, ovo će vas jako iznenaditi! JELENA RADANOVIĆ UPOREDILA SEBE I SLOBU SA MILENOM DRAVIĆ I DRAGANOM NIKOLIĆEM! Komentari samo pljušte na ovu njenu izjavu! EVO KOLIKO NOVCA ĆETE PRIMATI NAKON POVEĆANJA PENZIJE U DECEMBRU! Ovo je detaljna računica! NAŠU PEVAČICU MUŽ PREVARIO SA KOLEGINICOM DOK JE BILA TRUDNA! Ona šokirala sve detaljima! Skandal neviđenih razmera! OVO SU NAJSTARIJI I NAJVEĆI LUKSUZNI BRENDOVI NA SVETU! Neki od njih traju više od 100 godina! HITAN APEL GRAĐANIMA INSTITUTA ZA TRANSFUZIJU KRVI! Rezervi ima samo za dan ili dva, evo kada i gde možete nekome spasiti život!

IVAN I MILJANA KULIĆ OTELI JELENI PSA?! Jelena se hitno oglasila nakon što je došla Marinkoviću ispred zgrade!

Objavio: RHT
25/08/2024 9:30 AM

IVAN I MILJANA KULIĆ OTELI JELENI PSA?! Jelena se hitno oglasila nakon što je došla Marinkoviću ispred zgrade!

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Haos oko Jelene i Ivana Marinković ne jenjava, a sve je kulminiralo nakon završetka rijalitija.

Uvrede sa obe strane ne prestaju i iznošenje skandaloznog prljavog veša iz njihovog odnosa, kao i optužbe za nasilje, a Jelena sada tvrdi kako je Ivan oteo njihovog psa Beku i zatvorio ga!

IVAN I MILJANA KULIĆ OTELI JELENI PSA?! Jelena se hitno oglasila nakon što je došla Marinkoviću ispred zgrade!

Ilićeva se oglasila i otkrio šta se desilo kada je došla ispred Ivanovog stana.

– Ivan mi je napisao da dođem po psa i kad sam došla ispred zgrade zvala sam ga, on se nije javio. Ušla sam u ulaz i pojavio se čovek koji me je snimao telefonom i pobegao. Zvonila sam na interfon i primetila da Beka ne laje, što je jako čudno jer ona uvek reaguje na taj zvuk, on je nju negde odveo ili zatvorio – rekla je Jelena, pa dodala:

– Miljana se javila kroz kapiju i rekla da Ivan nije tu, a on me maltretira već tri dana. Kaže mi da dođem, pa se ne javi, to mi je i juče uradio. Moram da se obratim policiji jer ovo nije normalno – zaključila je Jelena.

– Ovo je bilo juče i tako već danima, mislila sam da ne prijavljujem slučaj policiji, ali ovo ne može drugačije – rekla je Jelena.

“Jelena nemam hleb u stanu, dva dana nisam jeo, daj mi 2.000 dinara”

Haos nakon razvoda Ivana Marinkovića i Jelene Marinković ne prestaje, a da stvar bude još gora, sada su isplivale i njihove prepiske, koje su, sudeći po porukama, nastale tokom jučerašnjeg dana.

Na društvenoj mreži Instagram, Marko Đedović objavio je niz poruka između Ivana i Jelene u kojima Ivan ističe kako nema ni dinara, a od nje traži pozajmicu.

– Devojko, da li ti shvataš da ja nemam parče hleba u stanu. Prebaci mi 2.000 da imam – napisao je Ivan tom prilikom.

Hypetv.rs/Alo/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner