Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

IVAN GAVRILOVIĆ: VOYAGE JE PLAGIJATOR!

Objavio: RHT
19/01/2023 9:00 PM

Pevač Ivan Gavrilović je žario i palio devedesetih godina,kada je bio jedan od najtraženijih izvođača na našim prostorima.

Foto: Hypetv Ilustracija

Za medije je više puta isticao koliko su se vremena promenila i da su mladi izvođači sve manje inovativni i da se neretko dešava da “ukradu” malo od stranih kolega, a imao je i konkretan primer za to, mladog Voyage-a:

“Pema “London” od Vojaža je pesma koju je Fifty Cent izbacio pre petnaest godina,  samo što to današnji klinci ne znaju. Taj vajb i ta muzika je “Candy Shop” pesma koja je bila svetski hit! To mi malo smeta. “-bio je iskren Ivan.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner