Background adbanner
Background adbanner

ISTINE I LAŽI! BOVŠI DEČKO JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ OTKRIVA ISTINU O NJENOM ŽIVOTU

Objavio: RHT
29/03/2021 10:00 AM
Luka Pojužina – Foto: Instagram

Bivši misicin dečko prvi put je progovorio između ostalog i o momcima sa kojima je spajana njegova bivša devojka u rijalitiju i obelodanio odakle poznaje Anđela Rankovića.

– Anđela znam iz neke sportske priče i nisam sumnjao u to da li će biti nesto između njih – započeo je iskreno Luka Pojužina, a na pitanje da kaže iskreno šta misli o Vladimiru, Luka je pokušao da bude što više objektivan.

– Ne znam sta da mislim, mislio sam na početku da je Vladimir iskreno zaljubljen. Kazu da je on rijaliti igrac – dodaje iskreno Luka, a na pitanje da li je pre ovoga pratio rijaliti Luka je iskreno odgovorio:

– Pratili smo ja i Jovana pomalo rijaliti sa njenom mamom, ništa specijalno ali pratili smo – rekao je Luka, a uzećemo u obzir da je Jovana javno rekla da nikada nije pratila rijaliti.

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x