Background adbanner
Background adbanner

ISTINA PORODICE KULIĆ NAKON DRAME: Miljana obmanjuje javnost, nastavila po starom!

Objavio: RHT
18/09/2022 11:50 AM

Pre nekoliko dana napustila je Klinički centar Srbije, a već juče zasukala je rukave i bacila se na posao.

FOTO: ATA Images

Miljana je, naime, na svom Instagram nalogu objavila video zapis, a svima je zapalo za oko činjenica da se bivša zadrugarka već vratila svom starom načinu života. Ona je pozvala svoje pratioce da ukoliko žele da zarade novac obrate se dotičnom kako bi zaradili novac, piše Kurir.

Inače,Kulićeva je pored rijalitija, takođe unosno zarađivala i od reklama na društvenoj mreži Instagram, što će ponovo biti slučaj, ako je sudeći po ovom snimku.

Podsećanja radi, Miljana Kulić je napokon posle višenedeljne borbe za život, napustila Klinički centar. Smršala je 22 kilograma, a pre nego što je otišla na operaciju želuca i posle svih zdravstvenih komplikacija, Kulićeva je imala više od 100 kilograma.

BONUS VIDEO:

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x