Background adbanner
Background adbanner

Ispovest! Voditeljka Sanja Marinković u Londonu radila u pekari i po dvanaest sati, a kako bi uštedela kupovala bi po jednu porciju pomfrita dnevno i imala samo jedan par obuće!

Objavio: RHT
27/07/2021 9:34 AM

Voditeljka Sanja Marinković jedan deo svog života provela je u Londonu, te je ispričala  u jednoj emisiji urnebesnu priču o svom životu u tom gradu, ali je podelila sa gledaocima i kakva je u emotivnom odnosu sa partnerom.

Sanja Marinković-Foto:Printscreen Instagram

Naime,  Sanja je priznala da se uglavnom ne odlučuje za raskid, već da joj “lakše pada” kada je ostavljena.

– Iskreno da ti kažem, ja teško olako puštam. Tek kad nečija leđa odmaknu, ja sam jedna od onih da ne ostavlja, nego voli da bude ostavljena. To mi je uvek bilo lakše kada neko shvati da treba da ode – kaže voditeljka.

Sanja je otkrila i tajnu svog dobrog izgleda.

– Oduvek sam bila ovakva, samo je možda stvar trenutka kada neke stvari rasčištiš i imaš period kada se mnogo posvetiš i karijeri, i detetu, i suprugu, i to se meni i desilo. Ali svako treba da se trudi da ostane mlad i kreativan – kaže ona, pa dodaje:

– Oduvek sam bila razmažena Beograđanka, ali u svim svojim ambicijama sam istrajala, koristila sam što mi je ovaj grad pružao, a kada mi je postao mali, istražila sam neke nove krajeve, ali sam shvatila da mi je ovde ipak najlepše – objašnjava voditeljka.

– Oboje smo bili veoma vredni u Londonu, oboje smo mnogo radili. Radila sam i u pekari, u prodavnici… Radila sam čak i po 10-12 sati, nema sedenja i nosila sam stalno jedne patike i bila sam jako štedljiva, i kako bih uštedela kupovala sam samo jedan pomfirt. Znam da sam čuvala baš te patike, koje su se bukvalno razvalile i donela ih mami i tati i pokazala šta umem – otkriva Marinkovićeva, pa dodaje kome je najviše zahvalna u životu.

– Sve u životu dugujem bratu, mojim roditeljima, ali i sebi – kaže Sanja u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”.

Izvor: Telegraf

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

11 hours ago

Hype TV
Nakon raskida sa Aleksandrom Mladenović, Isak odmara sa njima, priznao i kako je popularnost uticala na njega!#isakšabanović ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x