Background adbanner
calendar

Ponedeljak 11. Decembar, 2023

ISPOVEST NAJPOZNATIJE SRPSKE STRIPTIZETE: Podučavala je ćerku poznate pevačice!

Objavio: RHT
24/09/2022 12:30 AM

Branka Milijančević poznatija po pseudonimu Branka Blek Rouz je srpska striptizeta i preduzetnica.

FOTO: instagram

Sada se prisetila svojih početaka i ispričala da je prodavala garderobu na Novom Beogradu, radila u pekari, mesari i nikada nije gubila veru u sebe da će nešto više uraditi u svom životu ističući da je optimizam nikada nije napustio.

-Znam kada sam čak delila krofnu sa tadašnjom koleginicom, jer za više nismo imale. I tad sam joj rekla kada i budem imala više novca neće me to promeniti kao osobu. Znate, stekla sam tokom života dovoljno za dobar život, ali se nisam promenila. Ljude ponese novac, lupi ih svala u glavu što ja kažem, ali ipak to sebi nisam dozvolila – ispričala je Branka koja se striptizom bavi od 1999. godine i za vrlo kratko vreme stekla brojne obožavaoce u Srbiji i regionu.

Dve godine kasnije je osnovala školu muško-ženskog striptiza, kasnije i klub. Mimi Merzedes je bila jedna od njenih učenica, ali i ćerka jedne naše poznate pevačice.

-Mimi je došla kod mene i mogu da kažem da je i tada bila vrlo profesionalna. Njena majka kada je čula za to, došla je kod mene i ja sam objasnila da je njena ćerka bezbednija kod mene u klubu nego u gradu. Kod mene je pravilo da nema prostitucije i narkotika, čak i testiram na narko test ne samo plesačice već i sve zaposlene. To je meni jako važno jer mogu da kažem da sam porodično istraumirana na tu temu jer je moj mlađi brat bivši zavisnik i znam kolika je to muka. A da, istina je da je dolazila da pleše i ćerka Maje Odžaklijevske – otkrila je Branka.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner